esma5001 Kızımın adını Defne koymak istiyoruz ama soyadımız Gül ile yakışır mı emin olamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
Defnesmomy esma5001 bizimde koç Defne koyacagim Allah kısmet ederse köy bebişim ya secmissin bir kere gönlüne düşmüş 🌸
Ozgeliz esma5001 ayy bizim de soy ismimiz Gül bende kızıma düşünmüştüm nasip olmadı yeğenime nasip oldu. Benim çocuklarımın ismi Yiğit Eliz İpek
esma5001 Blueberry0 teşekkür ederim soyadım çok kısa olunca kararsız kaldım bir de çevremdekiler ikisi de bitki olmasın dediler😅
Blueberry0 esma5001 çevredekiler hep konuşur hep konuşur amaaan de geç. nasıl istiyorsan nasıl beğendiysen öyle yap🩷🧿Ben gayet beğendim çok güzel çok naif durmuş💕
defneveannesii_ Benim de kızımın ismi Defne olacak nasipse 🥰 Gayet uyumlu olmuş, sağlıkla gelsin adaşımız 🌸🐣
Deletedmom0071 Soyadınızın yanına hangi ismi koyarsanız aynı şekilde duracaktır çünkü soyadınız da isim gibi bu yüzden Defne de güzel durmuş ☺️ sadece defne Yunan kökenki bir isim ve mitolojide yer alan bir karakter ben koymazdım ama dediğim gibi uyumlu ☺️