Zumzugukodummuzzingillatirim Pamuk bunlara da bakarım aşko çünkü tanrılar arasında Erlik var koyardımda ben ama kocam direk dalga geçecek isim olmasın diyip elettirdi. Ama şöyle yeteri kadar isim çıkaramadık ortam bunlara bakmak şart olacak gibi dkdldld
iremcannn1907 Zumzugukodummuzzingillatirim bir Kayra annesi olarak seçimimi ondan yana kullanıyorum 😂 ayrıca bazı yerlerde Allah tarafından gönderilen iyilik elçisi diye de geçiyor 😍
Zumzugukodummuzzingillatirim NisaSevgili formaliteden bile olsa soruyorum ki sormadın demesin dmdldlx
NisaSevgili Zumzugukodummuzzingillatirim en güzeli boşver sonra bişey söyleyemez Allah’tan bizimki ayarlıydı önceden
Denizzz54 Ediz diyorum direk ✨👍 oğlum olsaydı koyacağım isim öztürkçe daha ne olsun 😍 kızım olacak🙏 🐥🐥🐥
Zumzugukodummuzzingillatirim __mom1 seni enişte özel harekat listesine ekleyeyim dmdmdmdö ne derlerse yapmıyorum kdkdkdkd
Denizzz54 Zumzugukodummuzzingillatirim haydaaa bu nasıl bir denk geliştir boşver bacım sen bildiğin yoldan git 😂😂
Sesssi Zumzugukodummuzzingillatirim bizde %80 Kutay isminde karar kıldık.iki isim sevmiyorum sevseydim Ata Kutay olacaktı 😍
Zumzugukodummuzzingillatirim Sesssi Kutay yakınımızda var, hemde 2 3 kişide, o yüzden hiç düşünmedik bile.
Sesssi Zumzugukodummuzzingillatirim Karakterleri nasıl acaba benim çevremde hiç yok merak ediyorum isminden esintiler alır derler 😅
Zumzugukodummuzzingillatirim Sesssi aşkım birinden eşimin tüm sülalesi nefret ediyor çünkü dolandırıcı fmdmdmdöd diğerleriyle o kadar samimiyet yok. Ama daha küçükler zaten. Birde arkadaşımın kardeşi kutay, oda çok sakin ama o ailenin yapısı o
Susamtanesi-01 Zumzugukodummuzzingillatirim Türk ismini direk katmanına müsade etmez özel bir topluluk ismi devlet ismi olduğu için Türk ismine izin verilmez. Bende düşünüyordum izin verilmedi Göktürk koydum bu yüzden