Kbraoguz Merhabalar çarşamba günü 30 haftalık oluyorum. Dün ve bugün çok bir hareket hissetmedim gibi yada kendime kuruntu yaptım bilmiyorum. Bu haftalarda bu tarz bişey yaşayan oldu mu iki gün önce mesela çok fazla hareketliydi ama iki gündür çok bişey hissetmedim normal midir acaba ?
44Kranur Kbraoguz bende 29 haftalık gebeyim dediğiniz gibi bi kaç gün önce aşırı hareketliydi son bi kaç gündür çok az hissediyorum ya sabah ya akşam ufak bi pıt şekilde belirgin hareket bile değil yani inşallah normaldir
Ozge111 Kbraoguz yarın 30 oluyorum benimde öyle bir bakıyorum çok hareketli bir bakıyorum aşırı sakin sakşn olduğu zaman da genelde ya gaz oluyor yada kabız olduğum zaman
defnezumram Kbraoguz 30. Haftda yaşadım bi gün öncesinde az hareket vardı ertesi gün öğlene kadar hissedmeyince acile koştum ve bana söylenen böyle durumlarda 1 saatten fazla hareketsizlikte gelin hastaneye 2 saat 3 saat geçmiş biz bişey olduysa müdahale etmekte geç kalmış oluruz dediler benim bebeğim şükür sağlıklı aşırı sıcak bi gündü o gün o yüzden hareket etmek yerine mayışmıştı
Kbraoguz Ozge111 kabızlık veya gaz yok bende iki gün önce randevum vardı doktorda gayet güzeldi hersey ama devletteydi randevum normalde özele gidiyorum özeldeki doktorumda herşey normal gözüküyor ama devlette karın çevresi bir hafta geriden geliyor dedi sanırım ondan panik oldum her iki doktor farklı söylüyor
Kbraoguz defnezumram bende de az önce hareketlendi çok şükür aslında hissediyorum hareket de devlette ki doktor bana öyle söyleyince gereksiz panik oldum 🥹
defnezumram Kbraoguz ya kendi doktorundan başkası görünce öyle oluyor ben kendi hastanemin aciline lekelenme şikayetiyle gittim hastane de sapık bi doktor varmış şansıma o vardı adam tutturdu alttan bakacam diye bende gerildim baktırmıycam kendi dokktorum şimdiye kadar gerek görmedi siz ultrasonda plasenta da sorun var mı yok mu ona bakın dedim baktı sorun yok dedi kendi doktoruma anlattım iyiki baktırmamışsın dedi illaki böyle şeyler çıkıyor o adam bana binbir türlü risk saydı Alttan bakmak için şükür bi sıkıntımızda yok
Kbraoguz defnezumram kendi doktorum yarım saatlik mesafede olduğu için bulunduğum yerdeki hastaneye de takipliyim nolur nolmaz diye zaten bir ultrason görüntüsü verdi hiçbişey belli değil cidden artık ona gitmemeye karar verdim
defnezumram Kbraoguz kendini dinlemeye bak artık günde 10 hareket yeterli he hareketler sadece sabah olur yada akşam olur onada dikkat et öyle olursa bana karnını salla dedi doktor ben elimle sağa sola bastırıyorm karşılık veriyor bana benimki
Kbraoguz defnezumram evet evet benimkide karşılık veriyor çok şükür Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin uzun ömürler versin
Kbraoguz AdelinaAybars çok şükür herşey yolunda bunu paylaştıktan bir yarım saat sonra normale döndü demekki uyuyordu 😂
palperol Vala bende 29. Haftadayım sureklı hıssetmıyorum ama ben 2 haftadır net hıssetmeye başladım. Deri kalınlığı bile önemliymiş. Gunde 10 kere hareketını hıssetmek gerekıyormuş o kadsr yeterlı demişti doktorum. Benımkı zaten hep tekme atmıyo genelde yüzüyor 😂