Gulebnnk Kızlar ikiz gebeyim ve 80 kilo ile başladım şuan 22 haftalık 6 kilo aldım kafama çok takıyorum doktor fazla dedi ikiz gebe olup kilolu hamile kalan var mı yada çok kilo alan
Ayce09 Gulebnnk 95 ile hamile kaldım 22 haftalık 99 küsür olmuşum normal bence dert etme bebekler kaç gram sizin
gamzecgr Gulebnnk bence normal ben 3 ayda 3 kilo aldım son aylara doğru birden alınıyormuş zaten merak etmeyin 🌸
NurrFatma0 Gulebnnk ben 35+2 deyim 14 kilo aldım kilolu hamile kalmıştım zaten ama son 1 aydır kilom değişmiyor doğuma az kaldı inşallah böyle devam eder
Gulebnnk 15 gün önce gittim devlete kiloları sorduğumda bu ultrason kilo göstermiyor dendi haftaya özele gidicem inşallah öğrenirim
Gulebnnk Ben ilk 3 ay kilo almadım ne olduysa bu iki ayda oldu oda doktor kilolusun bu şekilde alırsan çok fazla alırsın dedi
Senatalya06 31+1 20 kg aldım , 71 ile hamile kaldım 91 im . 5 haftam var daha 95 le kapatırım kesin . 🥵
Gulebnnk Ya bu ay baya yürüyüş yapıyorum 23 hafta olduk inşallah çok fazla almadan dogururum ikizleri dikkat ta ediyorum bakalım nasıl olacak