Ebru3737 Kızlar bugün 7+5 olduk biz ve ben uykuya doyamıyorum bıraksalar bütün gün uyurum.. sizlerde benim gibimisiniz?
Deletedmom58 Ebru3737 ben 9-10. Haftaya kadar öyleydim, yemek yer tekrar uyur tekrar tekrar uyumak isterdim🤦🏻♀️ Şimdi 16.haftadayım son 6 haftadırda 6 saat uyuyup cin gibi uyanıyorum 🤷🏻♀️
Adenbebek Ebru3737 kesinlikle bende öyleyim gece 12 yatıyorum sabah 7 de kızımı okula gönderip tekrar 1 e kadar uyuyorum ve surekli halsizim
nimetdeniz Ebru3737 canım tadını çıkar bol bol uyu bu günleri arıyoruz emin ol bende o zamanlar öyleydim şuan 25 haftalik oldum ne uyku kaldı ne rahat yatma hortlak gibi dolaşıyorum evde 🤦♀️ sen uykun geldikçe yat uyu ohh miss 😂
Ssa nimetdeniz kesinlikle tadını çıkartin hatta uyuya bildigin kadar uyuyun bende suan 25 haftaligim sirt agrisi bobrege oluşan baskı gece 1 saat uyusam sevinir hale geldim 😂😂😂
Nerm7n Ebru3737 Ben erken yatan erken kalkan biriydim. Sabah 6 da kalkıp kahvaltımı yapan biriydim. Ne zaman gebe olduğumu öğrendim arkadaş uykuya doymadım 33 yaşındayım ömrü hayatımda toplasan böyle uyumamışımdır geçtiğimiz iki ay 😂 şimdi 4 aylık olduk. 3. Aydan sonra biraz daha normale dönmeye başlamıştı. Şimdi normalleştik artık
Ebru3737 Eşim artık gülüyor bana diyorki yeni doğmuş bebekler gibisin başını nereye koysan uyuyorsun 😂
Ebru3737 Adenbebek peki canın bişeyler yemek İstiyormu ben mesela hiç doymayacakmış gibi his ediyorum 😂
Adenbebek Ebru3737 bende öyleyim sürekli yiyorum bide hayatımda bu kadar tatlı yemedim he birde ben çok susuyorum sabah sanki günlerdir su içmemiş gibi kalkıyorum
Ebru3737 Adenbebek aynısını bende yaşıyorum su iyi ama canım günde 2-3 litre içe bilirsen çok iyi.. bende yemek yiyorum ardından canım hemen tatlı bişeyler istiyor 😂
oglummehmedim Ebru3737 37oldum daha doyamiyom 😄O kadar da cok uyuyan biri de degildim hadi hayirlisi dogumdan sonra duzelir😜
Mel-sin İlk 4 ay hem çok küstüm hem de tüm gün uyudum gece gündüz farketmeden. Sadece kusma ve yemek ihtiyaclarimda ayaktaydim.