Bsrdmrblk1 Kızlar merhaba ayaklarımda bacaklarımda inanılmaz bir şişlik ödem var canım acıyor yürürken bacaklarımı bükemiyorum akşamları tuzlu sirkeli soğuk su yapıp ayaklarımı koyuyorum ama bu ödemler için başka ne yapabilirim ne önerirsiniz çok şiş çok rahatsız ediyor
Azize64 Bsrdmrblk1 bana doktorum varis çorabı önerdi reçete olarak da yazdı ilk gebeliğimde pek kullanmamıştım ama bunda kullanacağım
35_tecrube Bendede aynı sorun var ayaklarım ellerim bacaklarım çok sis ama sağ tarafım daha çok sis ayaklarimin üzeri ağrıyor sanki darbe almış gibi el ve parmak uyusmalarindanda yemek yapamayacak duruma geldim nerdeyse
Azize64 Bsrdmrblk1 benim de iki gündür bacaklarımda çok ağrı var özellikle de akşam yatağa yattığımda uyutmuyor daha 11.haftada böyle oluyorsam sonrasını düşünemiyorum yani bi de 1 aydır doktor raporluyum evde yatıyorum öyleyken bu haldeyim Salı günü işe başlayacağım şimdiden düşünüyorum ne yapacağım diye
Bsrdmrblk1 Azize64 Allah kolaylık versin size de benim 30.cu haftadan sonra başladı erken haftalarda bu kadar değildi şu an felaket maalesef