Bebishannesi Genital bolgemde aşırı kaşıntım var napmam gerek basina gelen varmi hic doktorumun hastasi cok randevu bulamiyorum
mervesercandemir Bebishannesi bende de yanma vardı. Günlük ped alerji yaptı sanırım çünkü bütün testleri yaptık birşey çıkmamıştı. Bende bebeklere sürülen sudocrem aldım sürdüm. Birkaç gün sonra geçti dene istersen
CemrePektas Bebishannesi kız ne yoğurdu oldu olacak mantı koy direk 😂 acilden girsen bile gözle muayene eder ve travazol krem fitil felan verir doktoruna gidemiyorsan acile git
sevaldqn1 mervesercandemir günlük petler öyle maalesef çok fazla yaşadım o durumu kullanmayi bıraktım 🥲
CemrePektas Bebishannesi o zaman ne kremi vermişti? Ona devam edip her WC sonrası 1 bardak sirke konulup seyreltilmiş su ile teharet alabilirsin. Nette öyle bilgiler vardı. Ben olsam yapmam tabi ama son çare ise yapılabilir
Fuhrer Gixemm yoğurtta maya olduğu için enfeksiyona iyi geliyor hatta bir cok doktor yoğurt öneriyor araştırabilirsiniz.
mhbbbera Papatya ve kavanta yapı damlatın çamaşırınıza iyi geliyor normal olarak vede bikac zaman maşrafa ile taharetlenin ılık suya bu dediğim yağlardan katın iyi gelecektir