Didemypr Merhaba kızlar geçen günde yazmıştım kanama oldu diye bitmişti kanamam ama geçen gün progestan fitil yaparken bi kaç damla kırmızı geldi ve geçti şimdi ise kahverengi geliyor böyle olan varmı acaba fitili yaparken bişe oluyor olabilirmi
Vyvyerdm Didemypr Benim de aynı şekilde oldu. Gece fitili koyuyordum sabah kanlı bir şekilde atıyordu fitili. Doktor fitil yapmaz dedi ama 2 gece aynı şey oldu. Sonra iğneye geçtim fitil kullanmıyorum şu anda
gamzecgr Didemypr yok telaş yapmayın hiç yatabilirseniz yatın uzanın ayakları yükseğe koyun ilaca devam ama olur da artarsa acile gidin serum ya da iğne yapıyorlar kesiyor
Esrahmett Didemypr bende Şuan 18+4 dün 3 defa yoğun bir şekilde kahverengi kanamam oldu çok tedirginim bu yüzden doktorum sadece plesanta rahim ağzına yakın diyor başka birşey demiyor birde bel ağrım oluyor biraz ayakta kalınca 😞
Vyvyerdm Didemypr İyiyim çok şükür durdu, iğne olarak devam ediyorum progestana. Fitilden biraz korktum açıkçası. Siz fitile devam ediyor musunuz
Vyvyerdm Didemypr 7.haftadayım. 10 tane iğne vermişti onları yaptırıyorum günde 1 kez. Sizin kaç haftalıktı
Didemypr Esrahmett yo korkmadım ben günde 3 kez kullanıyordum sadece Bi kere fitili yapınca kan geldi o yüzden yapmıştım şükür şuan bıraktık bi sorun yok zaten