Sumydmn umudum23 doktorum benden de istemedi. 33. Haftada gittim ⅔ hafta sonra tekrar gel dedi ister mi bilmem 😊 ilk kızımda da 1 defa girdim diye hatırlıyorum 38 de doğum yaptım
Sudeeee Bende bir kez girdim 36 haftalığım Suan. Bugün çok kasılmam ve bel ağrım var doktorumu aradım nst çektirelim dedi akşama gideceğim
Gizemengin35 Bn perşembe günü girdim 34 haftaligim doktordan doktora değişiyor siz söyleyin doktorunuza
Ulvana umudum23 bende girmedim 2 gündür doktordan geldim 35 geçicez .bi sorun olursa vatsaptan yaz dedi amma gelme ne zaman doğum olursa o zaman gelirsin dedi.halbuki hep sancım ve ağrım var bunlar normal olacak şeyler dedi
3Tospikannesi umudum23 Ben 31.haftada kasılma var diye girdim 34+2 de Doktor’un yanına girmeden sekretere nstye al demiş nstye bağlandım doğum sancım çıktı yani 2 defa girdim şuan 34+5
umudum23 3Tospikannesi Doktorum her sey yolunda dedi gerek görmedi sanırım ondan dolayı . Gelisimi cok sukur ki normal doktoruma da güveniyorum da yinede icime dert oldu sormak istedim.
umudum23 incikaya Icimi rahatlattiniz 😊 gebeligin yüzde 90i endise imis meger insan tedirgin oluyor zamanimiz az kalmış saglikla kavuşun ınsallah 💐