Drftm Kızçeler merhaba dün eşim kendisi için bi paket cips almıştı normalde yılda bi iki defa filan yerim ben .. bugün evde yalnızken dayanamayıp hepsini yedim koca bir paketi 😭😭😭ya çok pişmanım bu yeme ataklarıyla nasıl başa çıkıyorsunuz ? Arada cips yiyen varmı ?
Feyzanr41 Drftm daha dun yedım😂 herzaman yemesemde canım cekınce yıyorm aklımda kalıcagına mıdemde kalsın ama cok fazla zararlı seyler tukemetmek tabı ıyı degıl
1prensesannesi_ Drftm ben herşeyden yiyorum sık sık yemesem de canım istediği zaman yiyorum yani bişey olacağını sanmıyorum bu aralar bnde çok çikolata yiyorum kendimi bazen durduramıyorum mutfaktan çıkıyorum hemen aklım kalıyor tabi ki ama yapacak bişey yok bazen de aklımda kalacağına midemde kalsın diyip yiyorum 😂😂☺️
G12s_18 Daha dün yedim 37 haftalık hamileyim her zaman yemediğin sürece bir şey olmaz bende kaç aydan sonra ilk defa yedim ☺️
Drftm 1prensesannesi_ yaa bide bunların kilo kısmı var 🤣 ben mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama cozuttum son trimestere geçince
1prensesannesi_ Drftm evet baya kilo aldım ama dert etmiyorum çünkü bebişim doğunca kilolarimi vereceğim eşimde sorun etmiyor kilomu o yüzden rahatça yiyebiliyorum geceleri falan yemek yemek için uyanıyorum o kadar yani 😂😂😂
sevaldqn1 Drftm her gün parkta cips cekirdek kola yapan birisi olarak alındım gücendimmm hanimefediii🥹🥲
Drftm sevaldqn1 yaaa alınmayınn tercih meselesi ben gebelikten öncede yememeye çalışırdım ama hamilelikte herşey istiyor canım 🥹🥹
Fadime-kksl25 Drftm hergün 2 koca paket yiyorm 26 haftalık hamıleyım kilo alıyorum ama napım sağlık olsun
sevaldqn1 Drftm tabiki tercih meselesi aşkım asla neden alınayım şaka yapıyorum canın istediğinde abartmadikca ne kadar yemek istersen yiyebilirsin hamilelik sonuçta canımız sevmediğimiz seyleri seviyor sevdiğimizden tiksiniyoruz gayet normall❤️
e_blue_sky_a Drftm sürekli beslenme haline getirmeyince bsy olmaz Burger yedim ben de 1 kere acayip kötü hissetmiştim sonra 😀
Baymehal Drftm kafana takma kuzum ya stres yaparsan daha çok bebiş etkilenir çiğ balık vs yeme yeter 🤗