Angel-0812 Merhaba arkadaşlar 21 haftalık hamileyim bebeğim 24 cm 400 gram doktorum beneğin kilosunun az olduğunu söyledi . Sizce çok mu az ve kilo alması için neler yapmalıyım ?
Seyhan494 Angel-0812 25 haftalıkken 900 gramdı benim bebeğim bence haftana göre çok düşük değil ama doktor dediyse muz, kaşar peyniri çok kilo aldırıyor diyorlar ve bende onlardan hep yedim şuan gayet normaliz
Mucizem14 Angel-0812 Benimki 22 haftalikken 420 gram 22 santimdi doktorum gayet normsl dedi seninkide benimkiyle ayni sayilir bebegin normal bence hem daha yeni yeni gelismeye basladilar daha ilerde alir alacagi kilotu kafana takma taktikca bebegi daha cok etkilersin
aslanprenses_ Angel-0812 24. Haftamda 26 cm 600 gramdı. Doktorum olması gerektiği gibi demişti. Senin bebeğinin kilosu bana çok normal geldi aslında. Başka bir doktora daha gözükme şansın var mı?
Cansuce Bana az gelmedi 25 haftalık 750 gramdı benimki nasıl az okuyor anlamadım ama kaşar kilo aldırıyormuş kaşar yiyin ama kafanıza takmayın bana zayıf gelmedi
Angel-0812 Herkese çok teşekkür ederim içim rahatladı bana da normal geldi aslında . Süt ürünlerini peynir kaşar meyve bunları tüketiyorum fazla ama ben kendim alıyorum kilo