gzdekless meraba arkadaşlar İlk hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman nasıl belirtiler yaşadınız ? İlk başta bel ağrısı yaşayan varmı ?
gamzecgr gzdekless ben de hiç belirti olmamıştı öğrendikten 2 hafta sonra başladı şansıma doktorum telefonda hamile olmayasın demese aklıma gelip test yapmıcaktım😂
Ebruli_08 gzdekless inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım ölüyorum sandım akşamına test yaptım pozitif oldu
Tugceinciuak gzdekless ben adet olcam sandım adet sancisi yasadim sonra tesadüfen testte ogrendim 5. Hafta itibariyle bulantilar siddetli basladi
gzdekless Ebruli_08 ben aşılama oldum progesteron hormon tahlili değerim 51.13 çıktı aşırı derecede belim ağrıyor
gzdekless Ebruli_08 Çarşamba gününü bekliyorum test yapmak için inşallah vardır diye düşünüyorum kasıklarım da sancı yapıyor 🤍
Damla6116 Benimki herkeste olacak bi şey değil aslında ama çok ağır ve uzunca süren bir grip geçirmiştim ve şiddetli baş ağrıları yaşamıştım kasık ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi . 4 gün gecikince de test yaptırmıştım .Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah 😊
YigitPoyrazMomm gzdekless reglim gecikmişti sürekli uyku ağlama krizleri karnıma sancılar girerdi mide bulantıları yaşamıştım ama ben bunları regl belirtisi olarak gördüm hiç hamile olduğumu anlamadım
Sevgigulsen gzdekless koku hassasiyeti, goguslerimde ağrı vardı, karnım ağrıyordu ve akıntım çok fazlaydı.. haa birde başım dönüyordu ayağa kalktığımda.. halim yok gibiydi.. rüyamda bebek görünce test yaptım çıktı hemen kan verdim 310 600 1408 suanlik değerlerim böyle 4+3 🥰
Sevgigulsen gzdekless bel agrimdan uyku uyuyamıyorum.. ikinci gebeligim bu ilkinde hiç böyle olmamistim.. test yaptinmi canim