mrsmom_ dolunayes valla bi yerde daha yazdim size yeniyim uygulamada anlamıyorum da nerde yazdim bulamadim. Neye göre hesapliyosunuz gecerliligi yuksek mi sadece tahmin mi bende merak ettim 9. Haftamizdayiz bizimde tahminimiz mümkün mü
dolunayes mrsmom_ pek yanlis cikmaz :) Cikarsada resim gormemisimdir Yada bebek herseye ragmen baska cinsiyette inattir :)
dolunayes dilaraRecep ben zaten dogru cikcak yazmamisim ki :) Genelde cikar Cikmayanda resim gormemisimdir Resim gorsem oran hesaplamisimdir. Bazilarinin tarihleri yanlis oluyor:) Galibi zaten Allah bilir Ayrica senin oranda resimde kiz Bunlara ragmen erkekse yazdim zaten bebek herseyi çiğnemiştir diye :)
hllglck @dolunayes Merhaba, bana da bakar mısınız rica etsem? Benim: 01.08.1991 Eşim: 09.05.1984 Sat: 23.04.2023 Beta: (Tüp bebekti 5. gün erken test yapmıştım) 5,43
hllglck dolunayes Teşekkür ederim. İki farklı doktor da net değil ama erkek gibi demişti de hayırlısı bakalım. Benim çocuklarım ztn kendini hep geç gösteriyo anca renkli ultrasonda belli olur heralde 😅