Mavisim3457 Kızlar selam Evi böyle ferah, aydınlık gösterebilecek bir boya rengi önerebilir misiniz? Her odayı aynı renge boyayacağım ama karar veremedim. Düz beyaz istemiyorum. Şu marka şu kod diyebileceğiniz renkler 😂🌸
gulten_01 Mavisim3457 polisanın masum gri benim evimin rengi gri deyince gözünüz korkmasın grinin en açık tonu diyebilirim eve bambaşka hava kattı gören herkes sordu
Deletedmom0071 Mavisim3457 ben daha sıcak tonları seviyorum. Gri değil de bal köpüğü gibi ne bileyim açık şampanya gibi ☺️ bana daha ferah geliyor.
umut123_ Mavisim3457 bebek mavisi 🤌🏻 tüm evim bu renktir o kadar ferah gösteriyor ki ve her mobilya ile yakışıyor. Uzaktan bakınca aydınlık yakından bakınca mavi gibi görünüyor. Boya kodu markası yok ama maalesef
yarencaliskan gulten_01 evet masum gri cidden çok güzel bejimsi gri olarak geçiyor diğer griler maviye kaçıyor pek ben hoşlanmıyorum
CaglaArtul umut123_ benim evim filli boyanın Kül gri rengi ama griyle alakası yok aynı bebe mavisi gibi
CaglaArtul Mavisim3457 Filli Boya Kül grisi”benim evimde böyle durdu gri değilde bebe mavisi gibi memnunum 🥰
CaglaArtul umut123_ çok teşekkür ederim🌸 benimde çok hoşuma gidiyor tabi ilk başta daha gri beklerken başka bi renk çıkınca üzülmüştüm ama duvarda daha başka durdu 🥰
umut123_ CaglaArtul soğuk tonlara karşıydım ama fikrimi değiştirdi griyi tekrar isteyeceğinizi zannettmiyorum 😍
Elifdeva Mavisim3457 filli boya buz gümüşü acik gri bende acik tonlarda ferah istedigim icin bunu tercih etmistim gayet guzel oldu