Bebiko00 Kızlqr ben 2sene once erken dogm yaptm suyum fazlaydı suyum geldı 26haftads dogum oldu, smdı yıne hamıleym 20haftalk suyum normal smdlık erken dogm yapıp 2cı gebelıkte saglıkla kucagına alan varmı?
nacik0015 Bebiko00 benim de ilk kızımda 8 aylık oldu 4 aylık oğlum var oda 34+3 te doğdu benim de suyum fazlaydı erken oldu ikisi de çok şükür sağlıkları yerinde
Muhkub60 Bebiko00 ilk gebelik te suyum fazla olduğu için 25 h. Doğdu Bnmde. İkinci de suyla alakalı bi problem yaşamadım doktorum da hep olumlu konuştu buda öyle olcak diye bir şey yok dedi. 35 te sancım tuttu 10 gün sonra 36.6 da doğdu 4 yaşında çok şükür. Şuan 3. Geblk bunda da ağrım kasılmam çok oluyo 19 dan beri. İki defâ da suyun çok dediler 21 de ve 25 te diyet le düzeldi. Çok şükür şuan ağzıma dondurma sürmüyorum yediğim ve abarttığım zamn çoğlıyor. Meyve de korkarak yiyorum. Elhamdülillah bugün 30 olduk bu haftalara gelmk kolay olmadı illaki bi Kayıp olunca herşyde tedirgin olıyo insan ikincisi de de bunda da her ağrıda doktora gittim. Ve tedbir olarak bn ikinci de de bunda da progestan alıyorum wn başından beri. 32 34 hafta ya kadar kullanıyorum. Şuan mesela 30 a gelmeme o Progestan büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Her günm korku ile geçiyor çok kasıkta vajina da baskı ve kasılma hissediyorum şuan. Duâlarım en azından 1 ay daha sabretmesi. İnşaallah vaktinde sağlıkla kavuşalım hepimz 💕
Bebiko00 Muhkub60 ay canım Icım rahatlıyor sonu guzel olunca aynı seyleri yasadık tedrgın oluyorm cok 😊Rabbim saglıkla kucagımza alamyı nasıp etsın insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻