Zeynep_ze gulsahklkn ay şimdi 6.ayımdayım ama ilk üç ay zaten depremden dolayı evlerimize giremedik hem o mide bulantıları stres birde tüp bebek olduğu için sürekli hareketlerimin kısıtlanması falan baya zorluydu tam atlattım zona oldum beklenen son yani öyle ayrı çektim şimdide mide yanmalarım başladı havalar aşırı sıcak daha şöyle güzel geçirdim dediğim bir haftam olmadı maalesef inş son üç aylık dönem güzel geçer:(
Beti_07 gulsahklkn 6 aya kadar mükemmel sonrası vertigo atakları ile geçen kabus dolu günler, 34 haftalığım artık mahvoldum diyebilirim hala da devam ediyor çok zor geçiriyorum son zamanlarımı. Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah
Defnesmomy gulsahklkn zor bir gebelikti, depreme yakalandım, tayin oldum, iki kere ev taşıdım, serklaj oldum, haftalardır evdeyim yatıyorum,30+0 oldum bugün hamdolsun sonunu da getirebilirsem çok şükür elhamdülillah 🩷🌸
Gizemmiray35 gulsahklkn ilk iki hamileliğim kusmayla geçmişti bu hamileliğimde çok rahattım taki 6 Şubat depremine kadar ondan sonrası karnımda olduğunu bile unuttuğum zamanlar oldu şimdi 19 günüm kaldı doğuma sağlıkla kucağıma almak istiyorum artçı depremler azalsın istiyorum Allah yardımcımız olsun
karanmom gulsahklkn ilk üç ay biraz zorlanmıştim ama hiç isyan etmedim şükürler olsun iyiki diyorum 🐥😍2 trimester çok güzeldi ara ara mide bulantısı yanmasına derken 3. Trimester girdim beni biraz salladı 😂 bu aralar fenayim
AslanMerak Ayıma kadar her şey çok güzeldi mide bulantım asla olmadı ama sonrasında idrar yolu enfeksiyonuyla boğuşmalarım başladı ağrılar, hazımsızlık, mide yanması, enfeksiyonu düşürmek için 10 günlük hastanede yatış serüvenim… sallan yuvarlan 27. Haftama gelmiş bulunuyorum yine ufak bir miktar enfeksiyon geçiriyorum sanırım şu 2 gündür bilemiyorum. Artık sorunsuz sıkıntısız bebeğimi sağ salim kucağıma almak istiyorum 🙏🏻
gulsahklkn AslanMerak Evet hepsi görülebiliyor bunların bende de sık sık idrar yolu enfeksiyonu çıkıyo ama kendiliğinden geçiyo çok şükür 😊
Beggg gulsahklkn bir gün sonra 27haftalık olacağız ve şu ana kadar hiç sıkıntısız geçti çok şükür hatta yok gibi herkes öyle anlattı ki ben her şeyin tam tersi ve en güzelini yaşıyorum daha karnım öyle belli bile değil,ağırlaşmadım ve bu da benim hayatımı kolaylaştırıyor açıkçası. Bebikonun hareketlerini hissetmesem hamile olduğumu unutacağım😅
gulsahklkn Beggg Aa ne güzel işte kolay hamilelik geçirenlere imreniyorum valla maşallah nazar değmesin 🧿 Doğumunda böyle kolay geçer inşallah sağ sağlim kucağına al 🤲🏻❤️
Byzyldrm gulsahklkn yorucu bir gebelik geçiyorum bu gebeliğim tamamen sürpriz oldu 2.5 aylıkken öğrendim hamile olduğumu şuan 21+1de yiz depremzedeyim evimizi kaybettik herseyimiz gitti 14aylik bir kızım var onunla ilgilenmeye çalışıyorum bahçede kaldığımız için çok fazla kıyafet kirletiyor ve sürekli elde çamaşır yıkamak zorundayım bunun yannda gundelik işler bazen hamile olduğumu unutuyorum 😁🥹😏😔
gulsahklkn Byzyldrm Ahh öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın 🤲🏻 Çok zor dönemden geçtiniz anlayabiliyorum ve bunun yanında hamilelik ekstra zorlamıştır sizi birde başka çocuk varken çok daha zordur eminim 😞 Ama rabbim dayanma gücü veriyo bi şekilde demekki bu haftaya kadar gelmişsiniz biraz daha sabredin yolu yarılamışsınız bu süreçte de kendinizi biraz da olsa dinlendirin 😊
gulsahklkn AslanMerak Doktorum bol su iç demişti sadece ilaç vs hiçbişey vermemişti yani su tüketimim de normal ekstra özen göstermiyorum kendiliğinden geçiyo bide sirkeli su olayını duymuştum onla taharet alınca iyi geliyormuş çamaşırını ütüleyip giymek vs doktoruma sorduğumda yapabilirsin zararı yok demişti
Irem15 gulsahklkn çok zor 8 haftalık gebeyim yerimden kalkamıyorum yemek yiyemiyorum tiksinerek bakıyorum yemeklere ve inanılmaz baş dönmem var benim gibi geçirenler var mı acaba
gulsahklkn Irem15 Tabii ki var benim o haftalarım aynı senin gibiydi amansız bi hastalığa yakalanmış gibi hissediyo insan her günüm böyle mi geçecek diye tribe giriyo ama sabret bi aya kadar geçer büyük ihtimalle 😊
gulsahklkn Zeynep-ece Yardım edecek biri varsa mutlaka yardım iste tek başına yapma çok yorucu oluyor