ilknuuruucar_99 Bikini bölgemi daha önce ağda ve eldivenle alıyordum.. Kızlar son aylardayım ve karnımdan artık alamıyorum sizler bu durumda naptınız jiletle de almak istemiyorum ☺️
CemrePektas ilknuuruucar_99 ağdaya gitmel en temizi, 36ya kadar ayda 1 gittim. Artık 2 haftada bir gidiyorum he an doğurabilirim diye ☺️
ilknuuruucar_99 Ada022 kuaföre hiç gitmedim gidebilir miyim bilmiyorum korkuyorum bi başlasının almasından ☺️
ilknuuruucar_99 CemrePektas 33 haftalık hamileyim bu zamana kadar hep kendim aldım bi başkasına aldıramam gibi geliyor ☺️
ilknuuruucar_99 babymomy_ evet acı oluyo ama sonrasnda geçiyor ve jilete göre uzun bi süre temiz kalıyor ☺️
Damla6116 Gebelikte ağdanın verdiği acı çok daha fazla oluyor . Ama ondan temizi de yok. Kendim alsam kendimi acırım o yüzden kuaföre gidiyorum çat çat 2 dk da tertemiz. Hijyeninden emin olduğunuz bir yerde halledin gitsin bence. Jiletle ömür geçmez🫣
Papatya_kokuyo5 ilknuuruucar_99 canım 28 haftalığım hep ağda yaptım ama son ayımda kuaföre gidicem hem tertemiz olur sadece gidecegın kuaförün temiz olmalı