glam Gozdeli ilk muayene olduğumda istemişti, ondan sonra rutin olarak sağlık ocağından arayıp çağırıyorlar, kan idrar testi, aşılar, genel takip için
BurcuY Gozdeli canım sağlık ocağına kayıt yaptır hamile olduğunu yeni olduğunu söle orda sana tam kan ve idrar tahlili yapcaklar özele gerek yok yani ☺️☺️
Ght 5.haftamda gittiğimde istemişti doktor 2. Hafta içinde yaptır demişti.vitamin,kan sayımı,tsh falan bir sürü şey istemişti.
Bahar9198 Gozdeli ben kan ve idrar tahlilini 72 tl yaptrdım özelde herşeyimede baktılar 3 4 tüp kan alıyorlar zaten bide idrar tamm
Prensesimi-beklerken Gozdeli tahliller için özele o kadar para vermeyin derim. Herhangi bir devlet hastanesinin kadın doğum bölümünden randevu alın hepsini yapıyorlar 1 günde de çıkıyor sonuçlar.istenilenler rutin gebelik testleri zaten.benim gittiğim hastanede cok pahalı testlerimi devlette yaptırdım birde ona para vermedim en azindan😉
Taandreab Gozdeli canım evet özelde çok pahalı,Bana da 550 demişti Medilifte.Devlete gittim bedava yaptırınca benden daha mutlu birini göremedim))) hem 2li 4lü testleri de devlete yaptırın bence .Hem bedava hem de sonuçları ertesi gün veriyorlar.Onu götürürsün eğer özele gidiyorsan .özelde sacede kazıklıyorlar başka bişey değil (((
Bahar9198 İlk doktora gittiğinizde ultrasyonla baktıktan sonra baZı idrar ve kan tahlilleri istiyor hepsine bakıyorlar ona göre ne eksikse vücudunuzda ilaç veriyor d vitamini gibi Zaten hemen folik asite başlatıyor
BurcuY Adenbebek canım sende sağlık ocağına git gebe olduğunu söle tam kan ve idrar tahlili yapıp bakıyolar ☺️
Deletedmom58 Gebe kalındığında bakılması gerekiyor tahlillerinize bi dolu para dökmeyin. Aile hekiminize gidip gebe kaydınızı yaptırın kan baktıralım dediğinizde tedbir amaçlı her detaya bakıyor zaten. Sonucu alıp doktorunuza götürün
BurcuY Adenbebek onu da devlet hastanesinden tandevu alıp kadın Doğum doktorundan isteyebilirsin canım ☺️ Hatta özele gidiosan eğer devletten de bi doktorun olsun ki testleri orda yaptırıp para verme ☺️ Ben öle yapıyorum hangi ildesin canım