Saco1 Kızlar regl oldunuz mu benim sat 24 her ay 4 gün ileri atıyor bu ay bat28di hala olmadım adet belirtilerim var kaç gündür ama gebelik belirtilerimde vardı açıkçası test iki kere silik çizgi gördüm bi daha hep negatif çıktı sizde durumlar ne
Hasret5506 Saco1 benimki 21 i idi bekledim bekledim regl olmadım 3 ay once kürtaj olmustum yine duzenliydi zaten ama dediğim gibi olmadjm 18 inde kan verdim .0.2 idi 5 gün gecikince tkerar kan verdim 1.5 olmuş 3 gün sorna tekrar vericem doktorum öyle dedi büyük ihtimal artar dedi bakalım
Saco1 Hasret5506 benim de 2 kere silik çizgi çıktı birş erken test biri kaset ama sonra hep negatif çıktı pazartesi spn bi test yaparım olmazsam sanırım
Saco1 Hasret5506 hayır idrarda , silik çizgilere güvenmediğim için kan testi yaptırmadım, ama benim ilk gebeliğimdede 1 hafta gecikene kadar kanda bile negatif çıkıyordu
Hasret5506 Saco1 hmm anladi. Bendede ona benzer bişi oldu 18 temmuzda kan verdim beta 0.2 idi 5 gün gecikti adetim olmadım tekrar verdim 1.5 olmuş tekrar kan vericem pazartesi Perşembe vermiştim kanı