babymomy_ merveliyyy bizde göktuğ çok istiyorduk aslında. Ama büyüyünce zorbalığa uğrar diye vazgeçtik. Kime desek ilerde göttug diye dalga geçerler dedi. Bizde vazgeçmek zorunda kaldık 🥹
merveliyyy Yenibirannee bizde Göktuğ ismine kesin gözüyle bakıyoruz ama atlas da bi kafamı karıştırıyor
yenibirannis merveliyyy amin inş bitti çok şükür iyiki de bitmiş agırlasmaya başladım cünki bı zamana bıraksam hiç çıkamazdm yapamazdım bi ütü ve doğum cantamız kaldı 😊 sizin
merveliyyy yenibirannis ben de çoğu bitti bi deterjan krem bez vs kaldı kıyafet olarak falan çoğunu taamamladım hastane çantası hazır değil birkaç haftaya memleketime gideceğim orda hazırlar yıkar ütülerim diye düşünüyorum eksikleri de orda tamamlarım
yenibirannis merveliyyy bide beni klima çarptı 3 gündür hamileliğimi yaşayamıyorum kemiklerim etlerin acıyo kırılıyor sanki yürüyüp çok ayakta duramıyorum boğazlarım şiş ağrıyo parol içiyorum ama çok etkisi yok gibi geçse bende ütülerine başlıcam dolabını yerleştrcem
Razee yenibirannis ay şuan aynı durumdayım acilde de bişey yapmıyorlar sadece parol serum veriyorlar boğazım kulağım çok fena ağrıyo etlerim sızlıyor resmen limonlu su boğazıma iyi geldi deneyebilirsiniz
yenibirannis Razee hadi ya gecmiş olsun benim resmen her yerim tutuk etlerim kemiklerim agrıyo yürürken yataktan kalkarken parol serum iyi gelmedimi biraz bende serum almayı düşünüyodum
Razee yenibirannis parol serum iyi geldi dün akşam yapmışlardı ama bugün iki katı kötüyüm aynı şekilde yataktan kalkamıyorum vücudumun ağrısından size de geçmiş olsun
babymomy_ merveliyyy maalesef hala karar veremedik . Ben kuzey istiyorum eşimde ikna olursa sanırım kuzey olacak 😇
babymomy_ merveliyyy yani şöyle söyleyim eşimin arkadaşı öğretmen. Okulda göktuğ diye öğrenci varmış öğretmenler bile kendi aralarında göttuğ diyormuş . Bunu da duyunca hepten vazgeçtim