Pinklove Çantaya havlu duş jeli falan koymak lazım mı? Normal doğumdan sonra yıkıyorlar mı kadını? Burda doktorum her şey yolunda gitse bile 2, 3 gün tutucaz seni ve bebeği hastanede dedi. Yani 3 gün insan yıkanmadan durabilirmi hastanede? Havlu koyayımmı sizce her ihtimale karşı?
Karanfill Pinklove tabi doğumdan sonra duş alabilirsiniz. Ben doğumdan sonra hemen almıştım dusumu. Havlu duş Jeli veya şampuan bide terlik işinizi görür
yenibirannis Pinklove yırt dışında yaşıyosun galiba benim eltimde Fransa’da dogum yapıcak burg da 4 5 gün tutcaklarmıs bebek için ayrı onla ilgilencek ayrı ebe oluyomus orda bebeğin bakımı annenin duşu bakımı herşeyi öğretip gösterip anne iyi olduktan sonra çıkış veriyolarmıs😊
en_guzel_emanetlerim Pinklove tabiki her ihtiyaca karşı tedbirli olmalısınız diş macunu diş fırçası duş jeli şampuan büyük boy havlu saç havlusu ben doğumdan sonra 1 gün hastanede kaldım 12 saat sonra kendimi rahatsiz hissettim kocaman bi bez sürekli de kanama olunca bile insan rahatsız oluyor duş almak istedim ebelere haber verdim ve sorun olmadığını söylediler banyomu yapıp tertemiz ve rahat bi şekilde yedek pijama takımımı giyip çıktım hatta yanıma kirliler için poşet almıştım büyük kolaylık oldu büyükçe bi çöp poşetine kendi kıyafet ve kullandığım havluları koyup ağzını bağlayıp öyle yerleştirdim valize
__mom1 Pinklove normal Doğumda olmaz duş aldığın için sıkıntı yok. Sezaryende de yara yeri pansumanı açılana kadar duş alınmıyor pansuman açılınca su değdirmeyecek şekilde alınıyor.
Pinklove yenibirannis Evet canım, burda 3 gün bazen 3 günden fazla tutuyorlar. O yuzden duş almak lazım olur))
miniklerim__ Pinklove evet yaptiriyolar ben devletde dogum yaptim cocugumu dogar dogmaz bana gosterdiler hemen memi tuturdular kokumu alsin diye sonra dikis attikdan sonra emeler beni dusa soktu
minikoannesi123 Pinklove ben 2 gün kaldım hastanede. Odada duş vardı ve istersen duş al demişti doktorum bana 2. günün sabahı. İstesem alırdım ama ben almak istemedim. Aslında almak iyi olur. Hem insan rahatlıyor hem de mesela benim sütüm gelmemişti, duş aldığım an gelmeye başladı Sıcak su ve buharın da etkisi oluyor olumlu olarak. Sezaryen doğum yaptım bu arada
sevaldqn1 Pinklove bence koymalısın her ihtimale karşı yanında olsun lazım olup da yanında olmamasından iyidir
Kalbiimde2can Pinklove bende yurtdisindayim canim hastane icin götürülecek Liste verdiler.. Sampuan Dus jeli Banyo havlusu gibi bir cok sey yaziyor Ben ilk dogumdada 3 gün kaldim hastanede hemen birakmiyorlar gözlem altinda oluyorsun sen ve bebisin.. Ben cantama havlumu koydum ilkindede banyo yaptim cünkü dikisim olmasina ragmen hic bi zarari olmadi olsa zaten ona göre derler sana yapma dikkat et diye ❤️
Pinklove Kalbiimde2can Teşekkürler canım, kaç haftalıkken liste verdiler sana? Bana da belki verirler daha 34 deyim😊
Kalbiimde2can Pinklove Ben hastaneye kayit olmaya gittigimde verdiler hemen sen bi sor bakalim ona göre cantani hazirla dursun kenarda ne olur ne olmaz 🫶🏼
koalamiyim Pinklove ben sezaryen oldum yazın sıcağıydı çok rahatsız oldum. Doktor 2 gün beklememi söyledi 3. gün hastanede duşumu alıp çıktım insan çok rahatlıyor hem de duştan sonra süt daha rahat iniyor 😊
theAna Pinklove ben sancı çekerken sıcak su tutmuştum belime falan iyi geliyor. havlu her ihtimale karşı koyulmalı bence.