tlhmrv 31 e girmek uzereyiz erken doğum riski var hala ..rahim ağzı kısaldı açılma oldu düzeldi sancı cikiyo vs vs .. evde yatistayim hava sıcak ev bunaltıcı vakit geçmiyor bı oğlum daha var ama şu son günler onla bile geçmiyor .. 37 de sezaryen olcam sizde durumlar ne cantalar hazır mı ? Şimdiden hazirlasam daha 1 aydan fazla içinde koku vs olur mu ki diye tereddutteyim
Ozgebrcu 31 de benim de kisaldi, yata yata 37+3 de dogurdum . Uzulme biliyorum zor ama sonu selamet sabret canim. Psikolojik olarak yorucu evet ama her sey allahtan, her sey olacagina varir . Icini ferah tut. Yusuf, meryem suresi dinle tavsiye ederim
Alizee tlhmrv risk tam olarak neydi? Neler yaptınız erken doğum riskine karşı? Benimde riskim var diye soruyorum
tlhmrv Alizee kasıklarımda Ağrı ve alt kısımda batmalar oluyodu normal sandım gitmedim doktora sonra kontrole bı gittim açılma başlamış rahim kısalmış hemen ciğer geliştirici yaptılar iğneler ilaçlar vs öyle durdu . Yatcaksin dedi bı kaç hafta kalkmadim hiç bı oğlum daha var dinlenemiyodum dinlenmek iyi geldi toparladım. Şimdi evde yemek kahvaltı vs hazirlayabilirsin arada hava almaya çıkabilirsin dedi ama korkuma yine cikamiyorum yapamıyorum
Alizee tlhmrv geçmiş olsun cnm.kaçtı rahim ağzı uzunluğu? Bende sizin durumunuzdayım. Dr dinlenmemi söyledi, yatalak gibi olmasada uzanmamı söyledi. Dikişe lüzum yok dedi şimdilik, ama günde 2 defa progestan fitil olarak ve magnezyum içmemi söyledi. Sizde de ayni?
tlhmrv Alizee banada dikiş atmadi canım uzunlugu ne kadardi söylemedi apar topar ciğer geliştirici yaptırmaya gönderdi o an aklıma bile gelmedi.. banada günde 2 defa progesteron hafta bir proluton iğne günde 4 kez nidilat verdi bide magnezyum .. bunlara rağmen arada sancı cikiyo nst de serum falanda veriyolar o da iyi geliyor
Alizee tlhmrv hiç mi ayağa kalkmıyorsunuz? Her hafta rahim ağzı uzunluğunu ölçmeye gideceğim. İnşallah bende 32-34 haftaları görürüm cnm🥺 10 hafta dursun inşallah. Zaman geçmiyor çok sıkılıyorum
tlhmrv Alizee ilk 2-3 hafta kalkmadim canım sonra kalkmaya başladım cocukda olunca mecbur kalkıyorum . Evde dolanıyorum yemeğimi yapıyorum mecbur ama mesela 2 günlük yemek yapıyorum zorda kalmadıkça yatıyorum
tlhmrv Alizee bnde çok korkuyodum su otuzlari bı görsek diyodum geciyo bundan sonrası geçmiyo inan azaldıkça vakit zor geçiyor