Gizemlibirisi Zehross03 bende öyle düşünürdüm ama şuan 37 haftalık haftasiyla uyumlu Yani daha zaman var ,belki sonradan kilo alımı yavaş ilerler
Zehross03 nur6565 öylede iç dış bi ton dikiş oluyo onun yerine sezaryen dahamı mantıklı bilemedim bişeyde yemiyorum abartı kaç kg aldınız siz mesela şuan
Zehross03 Asinemkaan boyunu sormadım ama oda bayaa önde gidiyordu 29+4 2000 gr şuan 3 hafta ilerde diyodu doktor gerçektende 32 haftalıklarda aynı burda
Asinemkaan Zehross03 masallah 🧿 kg bebek normal doğumda daha iyi diye biliyorum bas ve çap uyumlu olursa genital bölge ile kendilerini daha iyi ittiriyorlarmıs hayırlısı tabi sağlıkla gelsin bebiş 🙏
Asinemkaan Zehross03 32de 2100gr demişti bize doktorumuz bi hafta önde olmasına rağmen bebişinizin masallahı varmış 😅🤰🧿
Zehross03 nur6565 ayy bende 15 aldım 🤣 ya bu kilo olamaz bence ödem su çünkü hergün bi kg olarak yükseliyor nerdeyse böyle bişey mümkünmü doğumda gidecek gibi inşallah tabi 🤣 20 kgla kapatsak iyi
bebisimbenmmm Zehross03 ama doğuma hepsi birdn gudiyor ilk dogumda 13 kg aldim eve 1e kg giitms saka gibiydi 😅 insllah bu ikini de de oyle olur
nur6565 Zehross03 hiç sorma inşaallah 20 den fazla almayız eve gelende de bi 10 kilosu gitmiş olsun😂😂
Zehross03 bebisimbenmmm 😱😱 böyle diye diye saldık bizde işte şimdi gidip pişi yapcam kendime +1 kg daha yazın bana 🤣
Nerfemm nur6565 31+4te 2.250 gramdı biyunu bilmiyorum. 3 hafta sonrasinda 2.950 olmustu. Persembe 37 haftalık olucaz bakalım kac olmuş sezeryan tarihi vericek muhtemelen 11 agustosa