Acısıyla tatlısıyla 39+2 olduk oğlumla 28 temmuz perşembe günü hiç bir belirtim yokken( komşularla dışarıda çay keyfisi yaparken😁) kayınvalidem kalk yürüyüş yapalım dedi tam kalkacakken bi ağrı girdi ve oturduğum yerden kalkamadım neyse kısa sürdü ve gitti bi parka gittik orda banka dinleneyim diye oturdum tam kalkarken tekrar o ağrı ve yine kalkamadım yerimden neyse eve gittim wc’ye orda bida dedim var bi şey öyle öyle saat 11.30 a kadar bekledim acile gittim daha 2cm açılmam vardı ve sancılarım yeni yeni oturmaya başlıyormuş maalesef ki acı eşiğim çok düşükmüş tekrar eve geldim yatış yapmadım 2.30 a kadar Çektim dayanamadım
etlik şehir hastanesine gittim ( en büyük hatam erken gitmeyin sakın) orda muane ettiler 1-2 cm açıklık vardı nst bağladılar 2.30 saat öyle bekledim ölüm gibiydi yatarken sancı çekmek çok zor ama tamamen benden kaynaklı çok hafif olan sancılar vücuduma çok ağır geliyor doktor sancın da hafif eve yollayabilirim son kez açıklığına bakayım dedi 4 cm olmuştu yatış verdiler işte orda başladı mesaim nst bi yandan sancı bi yandan dayanılmaz oluyo kendi sancımla doğurdum şükür ama açılmam çok yavaş ilerledi saate bile bakmadım korkudan öldüm dirildim ama size tavsiyem asla yatmayın plates topunda vakit harcayın öyle ilerledi benim açılmam suyumu patlattılar fln derken açılma tamdı fakat oğlum yukarıdaydı kızlar ıkınma çok önemli asla bağırmadım hep ıkındım oğlumu aşağı indirdim doğumum başladı kısa bi sürede doğurdum 11.51 de canım oğlumun sesiyle doldu kulağım ten teması emzirme derken oğlumun üzerini giydirdiler ve odaya geçtik hastane şartları çok iyi tek sıkıntım iki kişilik odaya aldılar ve sadece 1 kişi kalabiliyor yanında 1 den fazlasını ziyaretçi saati dışında kabul etmiyorlar geri kalan her şeyi çok iyi Ankara’daki hamilelere öneririm Allah bebeğini bekleyen herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 🌸❣️