Kubrakkaya Merhaba hanımlar 37. haftama girdim kan değerim 7’ye düşmüş. Doktorumda demir takviyesi için serum önerdi doğumda ihtiyaç olabilir diye. Sizler demir eksikliği yaşadınız mı neler yaptınız tedavi için? Damardan direkt demir serumu alan oldu mu ve sonrasında neler yaşadınız? Vücudumda değişik bişeyler hissediyorum sırt ve bel kısmımda özellikle gezen bi ağrı desem ağrı değil sancı desem o da değil 😅
Xcbaby Kubrakkaya 4 kutu hap bitirdim baktim 8den anca 11 e cikmis hizli artsin istersen surup vereyim dedi dahiliye doktoru bende ona gectim tekli tup halinde kirmizi onu iciyorum simdi artmasa seruma baglayacakti beni de dogumda tehlikeli olabiliyor kansizlik direk kan nakli ihtiyacı doguyor onlem alinmazsa.
Burakipek Kubrakkaya benımde çok düşüktü 6oldu dahılıye oda hemotolojıye gonderdı sımdı bı hap ıcıyorım b12cok düşüktü ıgne yazdı kan ılacını sabah akşam ıcıyorum benımde yükselmezse damardan alcam artık ıkıncı doğumum bu sezeryan olcak nasıp olursa sızlerde durum nasıl 32haftalıgım ödem suskun oluo karnım kasılıı degısık korkuyorum açıkçası gecen hagta gıttım bısey olsa solerdı herhalde doktor
defnezumram Kubrakkaya 16. Haftadan beri kullanıyorum bende hatta sağlık ocağı ebesi vitaminde kullanıyorum onu kesmemi söyledi kestim doktorum bi ton fırçaladı beni doğumda kan kaybedince yerine nasıl koyacakmışız onca vitamini diye
Kubrakkaya Dygu1122 evet banada vermişti ancak sanırım çok da faydalı olmadı bende pek düzenli içemedim
Kubrakkaya Dygu1122 kullandım bi ara düzelir gibi oldu hatta ama sonrasında düzensiz kullanınca 7’ye düşmüş🥲 zaten halsizlik yorgunluk uyku halinden anlamıştım
Kubrakkaya Xcbaby evet öyleymiş banada doğumda kan grubunuzdan biri mutlaka olsun dedi doktorum Allah yardımcımız olsun çok halsizlik yapıyor bir de sıcak havalar 🥵
Gizembalkan Ayyy bu demir kalsiyum ve magnezyum nezmana kadar kullanılıyor sevgili anneler artık midem bulanmaya başladı ilaçlardan
Meltemgunes En temizi serum hızlıca 40 lara çıkarır korkma sakın hamilelikten önce de asla demir ilacını kabul etmezdim şimdi de 20 e düştü dire damar dan aldım
Kubrakkaya Meltemgunes valla bizde hızla olsun diye tercih ettik 37. hafta olunca 😅 teşekkür ediyorum
Kubrakkaya Burakipek geçmiş olsun benimde ikinci doğum günüm az kalınca damardan verelim dedi direkt yoksa demir ilacı da kullanıyordum ama düzensiz kullandığım için etki etmemiş sanırım
Kubrakkaya defnezumram demir ilacını en baştan veriyorlar zaten canım benim bahsettiğim damardan verilen demir
defnezumram Kubrakkaya o zaman senin ona rağmen demir eksikliğin var ben evlenmeden nikahta kan verdiğimde bende de çıkmıştı şurup gibi bi ilacı vardı ondan vermişti sonra yükselmişti değerlerim
koalamiyim Kubrakkaya benim de 26. haftada hemogramım 9 ferritinim 4’tü. Geçen hafta pazartesi günü serumla demir aldım gerçekten çok iyi geldi, bu hafta tekrar verilecek. Doğuma çok az kalmış ihmal etmeyin, doğumda ve sonrasında da kan kaybedeceksiniz bi an önce toparlanmanız lazım 🌸
Kubrakkaya koalamiyim bende dün aldım ama bugün kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum ne zaman etki eder tam acaba🤔 doğru söylüyorsunuz artık ihmal yok dikkat etmek lazım
koalamiyim Kubrakkaya bana 2 yıl önce de yapıldı o zaman bende de yorgunluk ve kemik ağrısı olmuştu ama bunda tam tersi çok daha enerjik hissettim. İlk defa uygulandığı içindir belki 😊