Asel-2023 30 yaşındayım 2 senedir azalıyor şu en son 55 günde 2 gün olup bitiyordu ultrason muayenesinde hiç bir sorun yok dedi doktor ama hormonlara bakmamıştı düzenli hacamat yaptırdım tam menopoz a girdim diye ağlarken hamile olduğumu öğrendim 🤣 3.cu ye 27 haftalık
[silindi] Asel-2023 maşallah ben her ay oluyorum ama miktar olarak yoğun değil. 7 yıldır olmuyor çocuğum
balevlatlarim3535 [silindi] bana da yumurtalık rezervi az menepoza gireceksiniz demişlerdi. Ben çok kiloluydum. Adetlerim çok duzenliydi.Aşılama ilaç tedavileri etki etmedi. Kilo vermeni bekleyemeyiz heran görebilirsin dediler.Tüp bebek yaptırdım. Şimdi çok zayifladim rahim filmi çektirdim ve kendiliğinden hamile kaldım. Hiç beklemediğimiz bir anda eşimde de sorun varken.
Ceos0403 [silindi] 28 günde bir düzenli adet olurum 4-5 gün sürer amh 0.4 fsh 15.7 🥹 banada erken menopoz dediler fitoterapiye başladım şuan adetim 4 gün gecikti sabah test yaptım silikti ama 2 saat geçmeden üstüne regl oldum
Ceos0403 [silindi] hayır hiç denemedim sağlıklı bir kızım var 4 yaşında geçen sene 2 kez kimyasal geçirdim şimdi bitkisel tedaviye başladık en azında sonuçları düzeltir diye daha 27 yaşındayım