Bahargibigel Ben şeker yüklemesi tereddütündeydim danıştığımda doktorumun da yapmadığını öğrendim, iki gün evvel doktorum ben şeker yüklemesi yapmıyorum dedi açlık tokluğa bakıcam dedi. Hekimlere güveniyoruz 🌺
RevAn6506 Freyan hayır gereksız demiyorum doktorlar daha ıyı bilir ama ben kişiden kişiye değişir diyorum bende yapma taraftarı değilim ama gerekiyorsa yapıcaz tabi
SudeT RevAn6506 ben tam 24.haftamda yaptıracağım doktorumda önerdi zaten hiç ön yargımda yok açıkcası abartıldığını düşünüyorum o kadar şerbetli tatlılar yiyoruz ki onlar kadar zararı yoktur eminim en azından içim rahat eder yiyip içerken :)
elif-asil RevAn6506 ilk kızımda doktor 4 hafta önde gittiği için istemş o sebeble yaptrmştm şeker olablr dıe. Bu gebeliğin de nasl olur bilmiyorum doktoru dinlerim yaptrmm gerekiyor sa yaptırrm
Alizee RevAn6506 benim dr açlık tokluk şekerimi istedi 2 hafta içinde. Ama daha 22 haftayız daha var zaten
Seh999 Yaz zaten yükledikleri 50 gram şeker. Onu gün içinde yiyip içtiğimiz şeylerden alıyoruz da zaten en kötü bir çikolatanın içinde 30-40 gram arası şeker bulunuyor. Bebeği ve kendimizi riske atmak saçmalık olur.