Kızlar merhaba 17temmuzda regl oldum ilk kez adetin 10.gunu ovulasyon testi yaptım köyü çift çizgiydi ama misafirim vardı o günü değerlendiremedik, ertesi gün tek çizgiye düştü o günden beri tek cizgi, misafir gidince bugün degerlendirme imkanım var ama kaçırdım mi sizce. Akıntım da çift çizgi günümde yumurta akı kıvamında uzayan şekildeydi, giderek azaldı ama tamamen kesilmedi. 22 aylık kızım var ama doğumdan beri korunmuyoruz hamile kalmadım. Yaşım 39 olduğundan ikinci de olsun hemen istiyorum ama strese girdikçe olmuyor. Hormon testlerin normal dedi Dr. Ama hasimato hastasiyim ondan mı diye iyice geriliyorum. Bunları yazarken hiç bebeği olmayan bebek isteyen annelere haksızlık yapiyormusum gibi de utanıyorum ama yaşım ileri olduğu için ilerde bana bişey olursa kizimla kardeşi birbirine yoldaş olur diye istiyorum. Su test meselesinde yardımcı olabilir misiniz? Burda gördüğüm testlerde herkesin gün gün azala azala siliklesmis benimki direk silik çıktı. Acaba bozuk mu diyorum ama c çizgisi gayet koyu