Smyye0303 Dygu1122 yok canım 3.cu bitane oğlum var onu 11 hafta da erkek dediler hep öyle gitti ikinci bebegim 13 haftalikti kızdı onu kaybettim bu da üçüncü oluyo 😊
Minikmucizemmm23 Smyye0303 ben 16 da gitmeyi düşünüyorum bakalım biraz daha büyümüş olur hem,ultrason fotoğrafına baktığımda erkeğe benzettim ama bakalım hayırlısı 😂☺️
Smyye0303 Dygu1122 Valla düşünmedim değil eşimde benimde hep erkek daha çok ailede kızlar hep tek oluyo 😁😅
Minikmucizemmm23 Smyye0303 yok canım daha cinsiyeti sormadık doktorum da bişey demedi ben kesin olsun diye 16 da gidicem ☺️❤️
Hshfhfnn Smyye0303 evet 11 haftalık olacaz yarın inşalh 1 ay sonra öğreniriz çok heyecanlıyım 2 tane oğlum var Allah nasip ederse kızda gözüm var 🤭❤️💕
mommys1 Smyye0303 13. haftada kıza benziyor ama kesin değil dedi 16. haftada gittim tam %100 kız dedi 😂
Smyye0303 mommys1 sağlıcakla al kucağına canim ❤️ valla isim düşünmedim bizimki hala belirsiz ne olacağı kesinleşince düşüneceğim isim kız için Elisa,Alya, Hüma,Lina,Ceylin,Belinay oğlanı düşünmedim Talha var aklımda 😁kesin erkek desin ona da dusunecem