mothersofbabies Benim baş ağrısı baş dönmesi bide bel ağrısı var gece uyurken acıyı hissediyordum . Regle Bi10 gün var 😂😂ayy insan her ay o kadar başka başka belirti yaşıyor ki yoruldum artık
Deniizzz125 mothersofbabies benimde öyleydi ama bide çok sinirli olduğum bir kaç gün geçirdim su içine bile sinir oluyodum😂 öyle bir öfke ordan acaba mı dedim🙈
aynam mothersofbabies hep bi belirti buluyorum ben😂 bu sefer yumurtalama günlerimin bitiminde pembe bi leke geldi on gün önce karın kasık ağrılarım başladı günüm gelince geçti on gün ishal oldum günümden 2 gün önce test yaptım negatif günüm en geç dündü henüz olmadım ama olcak gibiyim antibiyotik kullandım gecikme nedenim o diye düşünüyorum 🤷🏼♀️
mothersofbabies Deniizzz125 2 3 gün önce bide rüya gördüm iki oğlum vardı biri Alparslan diğeri Göktürk çok güzellerdi ayy inşallah bu ay olur
mothersofbabies aynam Gecen sene hamile kaldım düşükle sonuçlandı ama o hamile kaldığım ay göğüs büyümesi dışında hiçbir belirtim yoktu inanır mısın yokken de tüm belirtiler var
aynam mothersofbabies psikolojik zaten ya artık kendimi çözdüm istiyorum diye belirti çıkarıyorum üşütsem hamileliğe yoruyorum ahahahah
aynam mothersofbabies he olabilir belki ona bağlıydı günüm geçti sanmıştım geç yumurtlama oldu heralde 🤔
Ceos0403 6 dündür bulantı kusma beyaz akıntı mide yanması bel ağrısı hepsi vardı kasık ağrısı hariç adet gecikmemin 4.günü bugün regl oldum ama sabah test yaptım silik çıktı kafam çok karışık
Ceos0403 mothersofbabies şuan pedi dolduracak kadar değil adet günümden 1 gün önce de yaptım5 gün oldu ilk testi yapalı silik bile çıkmadı şimdi bu böyle kafam karıştı
mothersofbabies Ceos0403 Eğer kimyasalsa bidaha ki aylar hamile kalma şansın yüksek iyi tarafından bak
Ceos0403 mothersofbabies inşallah öyle olur. Çünkü geçen sene 2 kez üst üste kimyasal kaldım 1 buçuk sene geçti ilk defa bu ay oluyo tekrar böyle
mothersofbabies Ceos0403 Allah bağışlasın ama kimyasal geçiriyorsan normal gebelikte geçirebilirsin demek . Kan testi yapmış mıydın