Cid Yenidoğan bebeğine Tİ yapan var mı? Tavsiye verebilir misiniz tecrübeleri olan anneler. Mesela ne kadar cover bez ne kadar iç bez almalıyım ilk etapta ve herkes bebek üşür diyo üşümez değil mi?( Kışın doğacak)
aaallegraa Cid ben de yerimi alayım. Cesaret edebilirsem etmek istiyorum tuvalet iletişimine. Deneyimleri tecrübeleri dinlemek lazım önce tabii. 🥹🙏🏻🥰
Gixemm Cid ben ti önermiyorum ve yapmayıda düşünmüyorum yani yapmak isteyen içinde bence önden eğitim alması gerektiğini düşünüyorum çünkü bebeklerin popo kasları gelişmemiş oluyor bu da Farklı sonuçlar doğurabiliyor kuzenimin çocuğunda birebir yaşadık çok erken yaşta tuvalet eğitimi verildiğinden kasları gelişmediği için kaka yaparken anüs dışarı çıktı aylarca sıvı beslendi sadece bence daha yeni doğan bir bebeğin kakasını yapması için hangi pozisyonda tutmak lazım çok önemli bir konu bu da benim görüşüm
Cid Doğal olan bu bunu yapmamız çocuk için daha sağlıklı, çevre için de çok önemli. Ben ybb ile büyüdüm çocuğum neden büyümesin diye düşünüyorum. İnşallah becerebiliriz 🥰
Janemarple 20 cover 40 bambu ped aldım, yakında doğum yapacağım ben de denemek istiyorum ti yi. Bebek neden üşüyecekmiş onu anlamadım 🤔
Cid Janemarple genelde 5 6 öneriyorlar 20 biraz fazla olmuş sanki 😊 bebeğiniz olup kullandığınızda tekrar buraya gelip yazar mısınız. Fazlamıydı belki de azdıt deneyimlerinizi duymak isterim 🤩
Cid Janemarple ya banyoda bir süre tutuluyor ya poposunun üşüyeceğini iddia edenler var ama ben de zannetmiyorum kaloriferli evde neden üşürsün ki 😁 deneyip görecez inşallah
Janemarple Cid 6 cover da çok az değil mi, onlar da kirlenebilir, benim çamaşır makinem 9 kiloluk 5 tane bez için çalıştırmak istemem, biriktirip öyle yıkayacağım o yüzden bol bol aldım 😁 postu takip ediyorum denediğimde yazarım ☺️
Askkus Cid banyoda tutmak zorunlu değil :) lazımlık varsa petek yanı da olur bence. Bende burada durayım 😂 insta da prema var onu takıp edebilirsiniz
Janemarple Cid banyo da buz gibi değil ki sonuçta petekler yanıyor, bebekler o kadar da hassas değil bence bazıları çok abartıyor😀
Cid Askkus o da olur tabi güzel fikir. premayı takip ediyorum, aidin salihin kitabında görmüştüm ilk olarak, prema da güzel açıkladı. yurt dışında çok yapılıyor denemek lazım diye düşünüyorum.
Ilba_34 Bende aldım 4 adet yeni doğan cover aldım 16 adet bambu bez aldım içine 100 linen aldım tuvalet iletişimi bende denemek istiyorum inşALLAH başarırım ☺️
Cid Gixemm ilk defa sizde duydum negatif bişey. tabiki doğru pozisyon önemli. Çok geçmiş olsun miniğe