Nergis17 Merhaba. 30 haftalık hamileyim. Özel bölgemde sizi gibi ağrılar oluyor kasiklarim ağrıyor. Hareket halindeyken çok fazla ağrı yok. Ama gece uyuduğum için sabah çok zor kalkıyorum yataktan. Yürütmüyor beni bazen ağrısı. Böyle bisey yaşayan var mı? Bu normal mi ?
Mrvkrpnr Nergis17 kasikdaki ağrılar acı şeklinde neredeyse 3 ay önce başladı hiç geçmedi benim çok erken başladı 34+2 oldum daha değişik oldu yatakdan kalkmakda çok zorlanıyorum
Zeyzey055 Nergis17 idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabilir doktora danışın bol su için erken doğumu tetikleyen 3 neden var enfeksiyon tansiyon ve protein bunlardan sadece 1 tanesi erken doğum.sebebi olmuyor en az 2 etken olmalıymış benim ilki erken dogumdu ordan biliyorum mutlaka doktora danışın
defnezumram Nergis17 ben bu şikayetler gittim vajinal enfeksiyon çıktı canım bende fitil verdi nioli yağ kullanıyorum falan ama pek faydası yok gibi ara ara yine geliyor her zaman olmasada
Nergis17 Mrvkrpnr yarın doktora gitmeyi düşünüyorum korkuyorum erken doğum olur diye . Onun belirtileri mi acaba diye tedirginim
Ulvana Mrvkrpnr evet evet öyle oluyor bide idrar yolu enfeksiyonu var bende hiç bir şey yardım etmedi o yüzdende ola biliyormuş ağrılar
Mrvkrpnr Nergis17 kötü düşünmeyin yinede gidin tabiki doktora ben farklı doktorlara hastanelere gittim korkumdan hepsi normal dedi başka bölüme gideyimmi diye bile sordim ortopediye yönlendiririz ama hamile olduğun için bisy yapmazlar dedi
Mrvkrpnr Ulvana enfeksiyndan da olabilir diyorlar ama enfeksiyon olmayanlarda var ilaç fln kullanmadinizmi
Aaysss Bende 36 haftalık hamileyim her gün yaşadığım durum pantolon falan giyerken bacağımı kaldıramıyorum ağrıdan çok zorlanıyorum artık
Nergis17 Aaysss Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin çok zor ağrı ben de kaldıramıyorum bacağımı