Kvser Teslimenursevil inşallah tutunmuşlardır canım rabbim çektiğin bu cefanın emeğinin karşılığını versin bende bu sürece başladım . Peki ne zaman test yapmanı söyledi doktorun
Kvser Teslimenursevil öyle düşünme inan hiç belirtisi olmuyormuş benim arkadaşım da 10 Haziran da yaptırdı 20 sinde öğrendi o da tutmadı diye düşündü ama ikiz olarak tutmuş şükür . Sen kendini strese sokma stres en büyük sebep olmaması için
Teslimenursevil Kvser belirtilerim benim var ama testlerde çıkmıyor olsaydı elbet çıkardı diye düşünüyorum adet olucakmışım gibi ağrım arada belime vurması bunlar var şuan ama sanmıyorum çıkmadığı içinde
Kvser Teslimenursevil onunda 7. Günden sonra başlamış işte adet olacam demiş 8. Gün benim ısrarlarımın üzerine test yaptı çıktı ama onun 5. Gün embriyosu seninkiler hemen çıkmaz ki
Zehross03 Teslimenursevil test kaynaklı bi negatif bi pozitif çıkabiliyo beta yeni yükseldiğinde hatta 1 hafta kala bende yaptım yaptım her allahın günü bi pozitif bi negatif çıkıyodu heralde yok dedim salladım adet günü bi baktım gecikmişim 🤣
Teslimenursevil Zehross03 bilmiyorum geçende böyle olmuştu kan verdim 7. Günü 0,5 çıktı yine aynısı oldu boşa heveslenmeye gerek yok
Kvser Teslimenursevil kanda 0,5 mi çıktı ? Geçen de aynısı oldu derken bu ikinci denemeniz mi tüp bebek ? Canım senin embriyolarının teste biraz geç çıkar . 4. Gün embriyosu diyorsun bir iki gün daha bekleyip kan verirsen daha net olur sonucun .
Zehross03 Teslimenursevil ben yazdım değerin öyle çıkmasınada görmedin sen sanırım idrarda pozitif kanda negatifti ve 0.200 0.100 gibi değerler gördüm ama hiç 0.500 küsüratlı görmedim bence yükselecek bak gör
Teslimenursevil Kvser ilk tüp denemem 7. Gün lan verdim 0,5 çıktı yani o zamanda çıkardı azda olsa bi yükselme olurdu diyorum
Zehross03 Teslimenursevil anladım canın tamam işte 0.5 li küsüratta bi garip geldi bana 100 kere en az beta vermişimdir 4 gebelik geçirdim