Teslimenursevil Dün akşam 8. Günümde böyle çıkıp bugün 9. Günde ilk idrarla yaptım negatif anlamıyorum ne oluyor
littlechick Teslimenursevil her gün test yapıp kendinizi strese sokmayın. Ben 5 ve 6 da negatif görüp test yapmayı bıraktım doktorum 10. Gün kan testi istedi kendimi şartladım o güne kadar yapmayacağım. Lütfen sizde bir kaç gün daha bekleyip kan testi verin
Teslimenursevil littlechick bana artık lütfen kimse yapmayın demesin ben çok mu hoşuma gidiyo böyle yapmak düşünmek anlamıyosunuz her insan bir değil yapım böyle test günüme kadarda yapmaya devam edicem sonucu ne olursa olsun
littlechick Teslimenursevil Bu aşırı tepki neden ? ben sizin için demiştim tabiki yapmakta özgürsünüz 🤷🏻♀️ strese sokmayın kendinizi diye ama neyse.
Cansel76 Teslimenursevil bende bu durumdan geçtim ama kendini yıpratmaktan başka bişey değil bu yaptığın olacağı varsada gördüğün negatiflerden etkilenip stres olyor insan
Pamuk Teslimenursevil Sizi anlıyorum ben buay 30 40 tane gebelik testi yaptım:) En sonundan aşırı silik cizgi ile öğrendim.Insallah vardır dua edecegim😊
Gebeyim-32 Teslimenursevil dünkü de negatifmiş üzgünüm o kuruma çizgisi . Pozitif olan çizgi kırmızı renkte oluyor . Yani benim yaptıklarımda da kuruma çizgisine çokca rastlayıp heyecanlanmıştım ama üzgünüm
Teslimenursevil Pamuk inşallah bendr aynı gerçekten kaç tane test yaptım ama bilmiyorum test gününede az kalıyor 🙏🏻
dudaktan_kalbe25 Teslimenursevil madem hergün yapmak istiosun git kan ver bunlarla ne ugrasıyosun bunlar her insanda cıkmıyor net ögrenmek istiosan git günlük kan ver bnce.
Teslimenursevil dudaktan_kalbe25 her gün evden çıkmıyorum sonuçta evde testim var yapıyorum salı test günüm ama pazartesi vericem sanırım o zamanda net sonuç belli olur illa
Teslimenursevil littlechick benide anlayın lütfen test yapmaya başladığımdan beri yapmayın yapmayın diyor herkes ya durabilsem bende yapmam zaten ama kimse anlamıyor
berenmomss Teslimenursevil ben gebeliğimi dün ki yaptığın test gibi çizgi ile öğrendim canım birkaç test daha alıp tekrar dener misin
Teslimenursevil Gebeyim-32 kuruma çizgisi belli bi zaman geçtikten sonra çıkar bildiğim kadarıyla hemen çıkmaz benim o testimde hemen direk çıktı
Teslimenursevil berenmomss bugün bi daha yapmam sanırım kuzum yarın artık pazartesi kan vericem zaten
Kyy01 Kan sunucunuz negatifti testler yanıltıcı olur benim pozitifken negatif gösterdi ben o yüzden güvenmiyorum kan verin daha doğru olur hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
littlechick Teslimenursevil Ben sizi çok iyi anlıyorum bende tüp bebek transferi oldum inanın ki zor duruyorum test yapmamak için yine negatif çıkar üzülürüm diye 😔 umarım en kısa zamanda çift çizgiyi görürsünüz Rabbim bizlerin kucağını ve isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın🤲🏻
Gebeyim-32 Teslimenursevil 🤷🏻♀️ bende aynı şeyleri yaşadım anlıyorum sizi dediğim gibi benim hep böyle çıkıyordu artık öğrenmiştim böyle olunca negatif diye. Pozitif olduğunda çok net kırmızı çizgiyi görmüştüm zaten . Bazıları da böyle pozitifi gördüm yazmış inşallah sizin de öyle olur
Gebeyim-32 Teslimenursevil benim 11. Günümde istemişti doktor . 11. Gün sabahı ilk idrarla koyu kırmızı ikinci çizgi ve kanda pozitif çıkmıştı . Varsa çıkar yani artık 11 de şüphesiz net sonuç oluyor