Gamze-capan27 Kızlar hastaneye kontrole gittim nst de sancım çıktı yatış verirdi ama ben kabul etmedim evde geçirecem dedim sancimi ama üç gün oldu ve okadar siddetli sancım yok acaba hastaneye gitmem lazimmi
Lale-gul Gamze-capan27 doktor ne dedi? Yani yatış yapalım ya da yapmayalim diye. Belki çok az suni sanci verilse acilmanizi biraz tetiklerdi?
seizetheday Gamze-capan27 bence bebeğinizin hareketlerini ve suyunuzu kontrol edin bebeği riske atmayın yine evde olun ama bi muayene olun derim ben
Gamze-capan27 Lale-gul sancın var dedi istersen yatisini vererim ben dedim hastanede beklicegime eve gıdım dedim ama üç gün dür de az az böyle beyaz akıntı geliyor arada sancı var sık sık değil yani
2evlat1anne Ben aşırı sancı ile gitmiştim ama hastanede bir hanım sancısı olmasına rağmen hissetmiyordu eve gitmeyi düşünüyordu evde çekerim diyordu ama acil sezeryana alınmış sonrasında bebeğinin kalbinde sorun çıkmış hiç riske atmayın son zamanlarda sizde sağlıkla kucağınıza alın
Gamze-capan27 2evlat1anne ama bebeğim normal pozisyonda dedi sorun yok dedi sen bilirsin dedi riskli olsa soylerdi bence
63_Emine Gamze-capan27 Rabb’im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah normal doğumsa evde çek ağrılarını hastane daha stresli kendini takip et ona göre git
Gamze-capan27 63_Emine allah razi olsun valla evde gecikmeyi düşünüyorum hayırlısıyla bebegimi kucağıma alırım insalalh