Gunay_2412 Selam anneler, doktornuz sizin seciminize biraksa hangi dogum weklini tercih ederdiniz? Ben her ikisindede cok korkuyorum 3 ay var ama wimdiden kendimi hazir hiss etmiyorum
eymenmom07 Gunay_2412 mecburi sezeryan yapmış biri olarak, ölene kadar normal doğumu savunup destekleyeceğim 😅
Gunay_2412 Minigininannesi Normal dogumunda dikiwi falan sezeryanin sonraki agrilari cok korkutucu gece gunduz bunlari duwunuyorum
Minigininannesi Gunay_2412 normal doğumun o dikişi abartılacak bir şey değil. Zaten atılırken uyusuk oluyor hissedilmiyor sonrasında da bakıma dikkat ettikten sonra bir haftaya düşüp gidiyor o kadar
eymenmom07 Gunay_2412 valla 1 ay kendime gelemedim. ayrıca sezeryan ağrısı ömür boyu sürüyor. Üşütürsen ağır kaldırırsan mutlaka sızlama yapıyor. Annem 25 sene önce kardeşimde sezeryan oldu hala üşütünce ağır kaldırınca o gece mutlaka sızlar. Yani imkan varsa kesinlşkle normal doğum daha iyi. ama bebek ya da anne tehlikedeyse o zaman mecburen sezeryan 🤷🏼♀️
Daisy0000 Gunay_2412 Mecburi sezaryen oldum..İlk 1 hafta resmen hayatı sorguladım,acıdan çocuğumla doğru düzgün ilgilenemedim.İmkanınız varsa kesinlikle normal
Gunay_2412 eymenmom07 Duwunuyorum inwallah doktorun onerdiyi bir dogum olur benim secimime birakmaz yoksa napcam bilmiyorum
SevilayBayar14 Sezeryan dogum için çok fazla korkutmayın bence insanları o kadar da zor değildi şahsen sadece 3 gün ağrı oldu sonrası sadece yataktan kalkarken sızlıyordu dikiş yeri o kadar her dogum kişiden kişiye değişir normal doğum yapıp dikişler çok olan 1 ay boyu ağrı cekende var
CemrePektas Gunay_2412 ilk doğumsa bebeğine bırak kararı. 40a kadar herşey normal ilerlerse normali dene, olmazsa sezaryen olursun. İkisi de zor, ikisi de meşakkatli.