Premsesko Sibelsamet_64 uyku tutmuyor 8 haftalık hamileyim hafif kanamam oldu şuan durdu ama düşük riski var demişti doktor o gün bu gündür uyuyamıyorum korkudan.
1prensesannesi_ Sibelsamet_64 bnim de mide yanması bel ağrısı karın ağrısı ne ararsan var uyku yok ama var da yok aslinda uyuyamıyorum napicaz bilmiyorum 🤦😔😔
EDAnisa2016 Sibelsamet_64 ahhh ahhhh bi bilsem ne olacak nasıl olcak uyku ya hasret kaldık uyku diye birşey yok aranıyor nasıl birşeydi unuttum 😄😄 zaten dogduktan sonra uykusuz geceler bekliyo simdien başlası
Sibelsamet_64 Premsesko korkma bacım Allah’ın izniyle bişey olmaz kafaya takma herşeyin hayırlısı olsun
Merveveli Premsesko bende 8 (haftalık hamileyim kanama bendede vardı suan azaldı bu sefer de sol tarafıma bıçak saplanır gibi ağrılar oluyo sendede oluyomu veya yaşayan varmı şuan ağrıdan uyuyamıyorum
Sibelsamet_64 1prensesannesi_ Allah’a şükür bende onlar yok Rabbim şifa derman versin inşaAllah bacım doğuma az kaldı ondan uyuyamıyorum galiba
mayaden Ahlassmom ah ah bende öyleydim diyordum alışırım kolay olur diye yok yok şimdi diyorum zorla da olsa uyusaydım 😅 şaka bir yana Allah size de kolaylık versin o zamanın da ayrı dertleri oluyor ama hepsi değiyor 😍🥰
mayaden Ahlassmom ah ah bende öyleydim diyordum alışırım kolay olur diye yok yok şimdi diyorum zorla da olsa uyusaydım 😅 şaka bir yana Allah size de kolaylık versin o zamanın da ayrı dertleri oluyor ama hepsi değiyor 😍🥰
Ahlassmom mayaden değiyor şuan çektiğime de değiyor ama işte iki gündür yemek yiyemiyorum yediklerim çıkıyor 37+4 oldum nasıl geçecek diyorum
Sibelsamet_64 Merveveli bebek yerlestigi için oluyo cnm bende de olmuştu bol istirahat et ağır bişey kaldırma