Ayse_guney Şu içerken bile midem yanıyor ne içtiğimi biliyorum ne yediğimi bu çocuk nasıl beslenecek ayaklar olmuş bomba çok su için diyor doktor hiç bir şey fayda etmedi 🥺🥺🥺
1prensesannesi_ Ayse_guney bende şuan inanılmaz bir mide yanması var sabahtan beri geçmedi o kadar kötü bir durum ki yediklerini içtiklerimin tadını alamıyorum su içerken bile midem yanıyor sen kaç haftalıksin 😔💕🥺
Gmz5560 Ayse_guney doktorunla görüş gaviscon surup var pembesi çok etkili 4.ayimda başladı benim mide yanmam doğuran kadar devam etti o surup olmasa mahvolmuştum renniede denemiştim gaviscon gibi etkili olmamıştı
Ayse_guney 1prensesannesi_ yarın hayırlısıyla sağlıkla 37 haftalık olucam aynı dert bende de var nasıl olcak 🥺
filialunae 1prensesannesi_ Rennie Duo şurup için yoksa nöbetçiden aldırın doktora sormadan da acil alıp içebilirsiniz gebeler kullanıyor sorun olmaz. Yanma yokken gün içinde günde 2-3 kez içilebilir tek ölçek. Aşırı yanma olduğu anlarda 2 ölçek içmelisiniz 2 dk içinde kesecektir. Sonra huzurlu uykuya geçişş 🤌🏻🤗
1prensesannesi_ Ayse_guney bilmiyorum ki ilaç da fayda etmiyor denemediğim şey kalmadı resmen bnde 35+2 haftalık hamileyim daha benim 1 ayım var inşallah geçer seninki de benimki de 😔😔🤲🏻🤲🏻
Ayse_guney 1prensesannesi_ ayy inşallah geçer normalde 38 hafta da sezeryan olmam gerekiyordu doktor 39 haftaya aldı 🥺
1prensesannesi_ filialunae gavisgon şurup var bı işe yaramıyor doktorum yazmıştı ılık süt içtim olmadı bı de rennie Duo içeyim teşekkür ederim ☺️🥺