Deryaa00 Kızlar kizim çok hareketli bugün ve karnım sertleşiyor alttanda hafif baskı vuruyor bazen bu durumu yaşayan var mi
Gdmr Deryaa00 32 haftalığım benimde asırı sertleşiyor salıyor inanılmaz bunaldımm,doktorumu aradı endole baslattı 3 gün kullancam
123nese_ Deryaa00 21 haftalıgim Aynı durumu yaşıyorum doktoruma sorduğumda doğum kasılmaları oluyor günde 2 3 kere olmasi normal demişti
Elisa46 Gdmr benim de 32+3 gün arada kendini kasıyo çok sert oluyo sonra yumuşuyor çocuk baskı uyguladığından
Mrvkrpnr Deryaa00 size daha çok baskı veriyor sanırım ama sertleşme genelde herkesde var siz yinede kötü düşünmeyin her yorumda görüyorum son haftalardayiz Allah yardımcımız olsun hepimizin
Elisa46 Gdmr Yoo çocuk artık büyüdü bi sağa bi sola geçtiği için çocuğun olduğu yerde sertlik oluyo sadece
Mrvkrpnr Deryaa00 amin inşallah 💐 aynı haftadayiz bnde karnımın altında bıçak batması gibi birşey oluyor kalkamıyorum son gunlerde geceleri sağa sola dönerken canım acıyor kaşıklardan sizdede oluyor mu
Gdmr Elisa46 o ayrı canım ama cok sık aşırı sertleşip salıyorsa o kasılma oluyor yani günde 5,7 kere 10 hatta olması normalmis
Gdmr Deryaa00 canım evet sor erken doğum olmaz mersk etme korkmas ama magnezyum falan bişey verir iyigelir
Forever Deryaa00 bende de oluyor bir tarafa topluyor kendisini ama benimki makat gelişli aşağıya evet baskı yapıyor doktor yeri daralıyor haliyle kendisine yer açmaya çalışıyor demişti bol bol dinlen dedi bana
MoonLighty Deryaa00 bende 34 teyim. Çok kasılıyor nefesimi kesiyor sanki. Ve karnım baya büyüdü uyumak yatmak bile sıkıntı veriyor artık. Yine de güzel ağrılar acılar diyorum. Vaktinde ve sağlıkla gelsin yeter ki