bernayerli 28 30 hafta gibi erken doğum öngörülüyor gelişim geriliginden dolayı, şehir hastanesinde sezaryenle alırlar mi, yoksa erken doğum olmasına rağmen normale zorlarlar mi, erken doğum yapan anneler doğumunu nasil yaptı acaba
Aslaninannesi01 bernayerli erken doğumda normali zorlayacaklarinı düşünmüyorm bebek için çok yorucu zaten solunum sıkıntısı ile doğacaktır
Aslaninannesi01 bernayerli erken doğumda normali zorlayacaklarinı düşünmüyorm bebek için çok yorucu zaten solunum sıkıntısı ile doğacaktır
limonlumidye bernayerli tamamen bebeğin gelişimine bağlı olan bişe canım benim eltim normal doğum yaptı mesela o haftada ve normal oldu
bernayerli limonlumidye bebeğinde bi sıkıntı oldu mu peki, ne kadar süre yoğun bakımda kaldi, hasar kaldi mi, zaten erken doğumdan korkuyorum bir de normal doğum olursa cok zor olur benim icin cok korkuyorum
limonlumidye Seni korkutmak gibi olmasın ama bizim bebeğimiz sağlıklı bir bebek değildi aldirmamislardi detaylidan sonra Rabbimden bize hediye geldi diye yemek hiç bir organı gelismemisti 16 gün yaşayabildi sadece zaten sen detayliya girdiysen herseyini görmüştür doktor bişe demediyse korkmana gerek yok canım şimdiki zamanda tıp ilerledi 25 haftalık doğan bebek yaşıyor Allah’ın izniyle bişe olmaz inşallah 🤲🏻💐