123Hamis123 Philips avent almak istiyorum, ama cam al diyenler oldu. Bebek elinden fırlatsa yada kendi üzerine düştü birsen canını yakmaz mı cam mj olmalı ?
sinemsii 123Hamis123 avent zaten zararlı plastik içermiyor diye biliyorum.başlangıç için cam alıp mini boy sonrasını plastik alabilirsiniz ben öyle yaptım
Baharoloji 123Hamis123 ben ikisini de almıştım ama cam olan biberonu daha çok kullandım hem çabuk ısınıyor hem de daha sağlıklı oluyor kalıntı falan da kalmıyor elinden fırlatma falan 6. Aydan sonra olur zaten
minikmucizeemaak 123Hamis123 Bende Philips avent aldım ama cam değil plastik aldım. Zaten plastiği kalitesiz bir plastik değil, camı bende telaşeyle kırabilirim diye düşündüm. Çevremde de var çoğu plastiğini kullanıyor
Abcc-1 123Hamis123 İlk alışverişim cam biberondu sağlıklı olur düşüncesi ile ama çevremde kimse kullanmadı hepsi plastik kullandı riskli olur diye lansinoh aldım ben arkadaşım onu aldırttı çok memnunum diye bebeğin biberon tutması diye bir şey var ama biraz ona bağlı
Nergishane Su an kendimi cahil hissettim resmen cam emzik mi varmış anlamadim yoksa sadece ismi mi öyle
ASELHAN Bence de cam biberondur da zaten cam olanlar gayette kalın oluyor birde sağlıklı ben hep kullandım hiç de kırılmadı yani yere düşmüşlüğü oldu ama bir yetişkin gibi de fırlatamaz diye düşünüyorum
ardenmommy Cam biberonlar anne sütündeki proteinlerin bir kısmını öldürüyormuş öyle okudum bir yerde o yüzden çok tercih edilmiyormuş. Yanlış da olabilir tabii araştırmak lazım. Ben philips avent 0+ set tercih ettim 🥰
Nergishane 123Hamis123 cidden düşündüm ben de ilk gebelik zati çoğu şey yabancı bir dil gibi geliyor bana 🤣