Meeryem Merhaba kizlar birsey merak ettim ilk hamileligim oglum olucak asagi yukari kacinci haftada dogum gerceklesir cevremde herkes 40 gorursun erkek cocugu gec dogar diyolar bu konu hakkinda fikri olan varmi
CemrePektas Meeryem annem 3üz kızları31 de, ablamı, beni ve erkek kardeşimi 36da doğurmuş. Kaynanam 3 erkeğin 2sini normalle 42 de doğurmuş sonuncu sezaryen diye erken almışlar. Yani bu biraz şans işi😂
Birannis Bunun kizla erkekle alakası yok canim ya benim ilk hamileligimde kız bebekti 41+1 de doğurdum o da sancı falan gelmeyince suni ile oldu artık yediğimizden mi ictigimizden mi son zamanlarda duyduklarım hep haftasını dolduruyor ama doğuma dair Bi belirti olmayınca suni ile oluyor
Merve0901 Kimsenin dediğine inanma, inan ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyorlar😂 sözde kızlarda erken gelirmiş, benim etrafımda çoğu kadın neredeyse 40a kadar beklediler hele bir tanesi tam sezeryana alınacaktı bebek o gece kendi geldi😂
Meeryem Merve0901 evet kizlar icinde bu soylem oluyor simdi ilk oldugu icin bende birazda heycan var tabi zaman gecmiyor gibi☺️
yesillimonn Meeryem Sezaryen cnm kızımda doktor 39 haftaya gün vermişti 37 hafta da şiddetli doğum sancılarım başlayınca mecbur doğuma alındım.
Merve0901 Meeryem Benimde ilk bebeğim, seni çok iyi anlıyorum. Yarın 38 olacağım, sıcaklar ve ağırlaşan bedenim yüzünden bir an önce doğsun istiyorum 😂 ama işte ne zaman keyfi gelirse o zaman doğacak, bekliyoruz 🙈
Meeryem CemrePektas hayirlisi ile gelsin minikte siz bi sknti hissetmiyosaniz demekki biraz daha vardir
Meeryem Merve0901 sormayin ya biz daha 23 ama o agirligin ne demek oldugunu yattigimda anliyorum valla
Merve0901 Meeryem Allah tüm hamilelere kolaylık versin cidden bu sıcaklarda bu ağırlık. Ama değer 🥺🥰❤️