Bsrcip Merhaba kızlar. 28 haftalık hamileyim. Tayinimiz çıktı Elazığa geldik doktor arayışındayim. Dr Necati Kaya’ yi öneren çok oldu. Hastane ile ilgili tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi. Merak ettiğim en önemli şey gece gündüz doğum ne zaman başlarsa kendi doktorumuz mu geliyor yoksa doğumu nöbetçi doktor mu yaptırıyor. Hastane şartları nasil ilgi alaka.
ardenmommy Bsrcip kız bende 28 haftalığım üstelik doktorum necati kaya💜 önerdikleri kadar var gerçekten gidersen kendin de görürsün🥰 ilgi alaka her devlet hastanesindeki gibi sana uzuuun uzuuun vakit ayıramıyor ama her sorunu cevaplıyor içinde merak bırakmıyor🥰 doğumu da normal doğumsa ebeler yaptırıyor zaten aşkım sezeryansa doktorun yapıyor o da planlı oluyor genelde. Acil sezeryansa da acildeki doktor yapar fikrimce sormak lazım🤷🏼♀️
Elifyarenn Bsrcip eğer imkanın varsa sana Anadolu doç.Dr Hasan çılgın hocayı öneririm. Hamileliğimin ilk zamanları kanamam olmuştu eşim görevi dolayısı ile yanımda değildi. İzin akıp geldiğinde fetih sekin acil kadın doğum doktoruna gittik ismini tam hatırlamıyorum bir kadındı. Bana kesenin düzensiz olduğunu söyledi sen bunu düşürürsün dedi. Kürtaj yapalım dedi ama üslup sıfır. yani dediğim gibi gidebilirsen Hasan hocaya git çok iyi bir doktor.
Melek2323 Bsrcip canm bende özelde deniz ekmen vardı ona gidiyordum şuan fetih sekine geldi orada çokta memnunum Necati beyde iyi bi doktor ama aynı anda 10 tane hasta içeri alıp bakan biri çok ilgili olmuyor
Bsrcip ardenmommy birşey daha sormak istiyorum normal doğum için odaya aldıklarında yanımıza kimseyi almıyorlar dimi. 11 12 saat sancı çeken kadınlar oluyor sonuçta. Esimizi filan almıyorlar mi.
tugcezengin23 Ben 37. Haftamdayım cengiz yıldız beye gidiyorum oda çok ilgili ve alakalı bir doktor çok memnunum . Ama doğumu doktorlar yaptırmıyor sadece kontrol amaçlı bir iki kez uğruyorlar herşey yolunda mı diye , için rahat olsun fethi sekinin ebeleri çok tecrübeli ve iyiler
Mutluemos tugcezengin23 Allah ebelerin belasını versin biri var ona hakkım helal değil iki elim yakasında olsun
Zynpkrc Mutluemos birinden dolayı bedduayı genele kapsamak çok yanlış . Yapılan doğru olmayabilir ama siz annesiniz bela beddua okumak yakışık alır değil
Mutluemos tugcezengin23 eğer doğuma gidersen Büşra ebe ve Medine stajyer olur inşaAllah o kadar naif kibar mahremiyeti önemseyen ebeler ki biri vardı iki elim onun yakasında olsun bana bakmadı yanlış ikindim hep yırtıldı Büşra benim çok yanımda oldu Medine hep gelip ilgilendi
Mutluemos Zynpkrc benim dogumum sırasında annemin epilepsi krizine sebep olması doğru mu peki benim yaşadığım tramvayı düşünebiliyor musunuz bebeğin kafası gözüküyor ebe başkası ile tartışıp üstümüze yürüdü anneme bağırdı annem haber verdi doğum başladı diye niye annem haber vermiş istese bana bakmamaya hakkı varmış eldivenleri çıkardı attı 1 haftadır ayni kabusları görüyorum doğum anında aklım annemde bir yanım yavrumdaydi ağlamaktan gözlerim kapalı yanlış ikinma ve bakmamasindan dolayı makata kadar dikişler var ben açımdan söylüyorum Allah benim yasadigimi yaşatmasın kimseye
Mutluemos Bsrcip Rabbim sana hayırlı kolay doğum nasip etsin inşaAllah ne olursa olsun kötüyü unutmaya çalışıp yavruma odaklaniyorum sen beni bosver düşünme mükemmel bir doğumun olacak inşaAllah senin hiç kötü düşünmeyin
Mutluemos Bsrcip kız üzülme üzülme ben yaşadım diye sende mi yaşayacaksın bosver Allah büyük Rabbimin ilahi adaleti var yarına kalır yanına kalmaz ama doğduktan sonra o an hersey gitti hersey sonra annem geldi odaya ne bileyim kardeşim Rabbim yaşadığımı yaşatmasın ama doğum yapmak kadar mucize birsey yok bir daha olsa bir daha dogarim doğdum dedim Allahım sana şükürler olsun dedim sürekli sonra buradaki arkadaşlara dua ettim hep sonra annem de iyi olunca kendime biraz daha geldim inan eşime dogdumu söylemeyi bile unuttum şekerim düşmüştü yemek istedim doğdum ben dedim
ardenmommy Bsrcip devlet hastanelerinin genelinde almıyorlar diye biliyorum ben en iyisi sancıyı evde çekip doğuma yakın hastaneye gitmek bence 🥰 sadece refakatçiyi alırlar alırlarsa da erkek kesinlikle almıyorlar zaten😂 benim o gün demir takviyesi için kadın doğuma yatışım yapıldı. Eşimleydik. Kapıdaki güvenlik gece yatışlıysam eşimi çıkartıp refakatçi çağırmam gerektiğini söyledi. Benim yatışım saatlikti ama eşimle girip çıktık.
Bsrcip ardenmommy refakatçim eşim olacak şark görevine geldik kimsemiz yok burda zaten bin kişi de olsa ben yine eşimi isterim erkek almamak ne demek ya. Odamızda doğumu beklicez sonuçta sanki adamlar yiyecek. Bahane tamamen. Sırf bu nedenlerle devlet Hastanesine soğuk bakıyorum. Özelde de en ufak şeyde sezeryan diyorlar onu istemiyorum iki arada bir derede kaldım. 7 aylık hamileyim bişey kalmadı şurda 😏