trkgzmakgzl Kızlar reglime 2 gün kaldı şimdi test yaptım sizce hamile miyim yorum yapar mısınız? Fotoğrafı nasıl yükleyeceğimi bilmiyorumm
Pamuk trkgzmakgzl Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
trkgzmakgzl Aysee1123 bana sanki silik çizgi var gibi geliyor ama işte dışarıdan da yorum yapılması beni biraz daha rahatlatacak sanırım
trkgzmakgzl Erturkbra Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hala inanamıyorummm inşallah hepimiz bu güzel duyguları tadarız 💖
tilbis yarın sabah ilk idrarla bir daha bak canım kan verme şansın yoksa yine böyle bile çıksa pozitif bence
trkgzmakgzl tilbis evde 1 tane vardı sabah yapma imkanım yok ama yarın akıp diğer gün tekrardan yapacağımm
64Demet64 trkgzmakgzl durdukca testler idrari daha cok emer ve boyle sapsaei olur normal. Yaptiginin ilk 10 dk si onemli sonrasi degil ztn
Mom_83 trkgzmakgzl canım bende ilk böyle gördüm hatta daha silikti erken gebelik testinde dene istersen varsa 😊 ama hamilesin buna göre hayırlısı olsun insallah 💗