Hamiss16 Dort haftalik gebe oldugum soylendi kese gozuktu ama henuz ici bos gozukuyor normal mi bu durumu yasayan var mi doktorum normal olup zamanla olucagini soyledi
Selenaygur Hamiss16 evet canm kesenin gozukmesi bile mucize daha miniminnacik cunku icin rahat olsun 😊
ercin95 4 de zaten boş olur canım 6. Haftadan itibaren bebegi görüp kalp atışı dinlenir 7.8. Haftada için rahat olsun
petitehatunn ben 5. haftayım hala gitmedim bebek görünmüyor diye. haftaya 6. haftada gidicem inşaallah o zaman görünür🙏🏾
_peritozu petitehatunn bende aynıyım canım 5haftalik şuan haftaya gidicem inşallah her sey yolundadır görünür 🙏
Kvsrnl123 Semisko yok canım iki hafta sonra git hem kalp atışınıda dinlersin sakin ol sıkıntı stres yapma kendine dikkat et sabret birazda inşallah bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza 🤗
Hamiss16 Semisko dort gun once 880 cikmisti keseye baktigi gun bini gecmistir dedi tam net bilemiyorum o yuzden carsamba tekrar gidicem insallah kesemin icinide gorurum :) tesekkur ederim kizlar icimi rahatlattiniz :)
Sevim97 Hamiss16 normal canım ben 5. Haftada öğrendim hamile olduğumu gittim sadece boş kese vardı diğer hafta gittiğimde gördük bebeği
Bittersweet Hamiss16 4 haftada keseyi gormesi bile guzel 5. Haftada da bos gozukuyor 6da falan icinde bebegi goruyorsun
NimetDilmen Hamiss16 Çok normal kesenin bos olması. Ben 6 haftalıkken qittim ona raqmen bebek qorünmedi. 7. 8. Haftalarda qorunuyomuş bebek. Smdi 6+3 üm 2 hafta sonra yani 8+1 de tekrar qitcem bebeqi qörmeye İnşaAllah vi sorun olmazda qörürüm 🙏