35ilknur35 Gaz sancısı çok yüksek seviyede çekiyor oğlum ve kasılıyor önce yüzü kızarıyor sonra alnı morarıyor başına böyle bişey gelen var mı doktorum kardiyoloji ye yönlendirdi pazartesi gidicem ama aklımdan çıkmıyor 😢 neden olur diye düşünmeden edemiyorum
Deletedmom0071 35ilknur35 kötüyü düşünmeyin lütfen. Sizin huzursuzluğunuzu bebeğiniz hisseder ve o da huzursuz olur. Bizler de dua ederiz sizin için. Çok geçmiş olsun.🌸
Onemother1 35ilknur35 kardiyolojiye yönlendirmesinin sebebi kalbinde delik olmasından şüphelenmiş olabilir.çünkü benim bebeğimin kalbinde de var anne karnında daha vardı minik bir delik.doğduktan sonra ağlayınca morarıyor mu diye sordu doktor hayır morarmıyor fakat yine de kardiyolojiye yönlendirdi.geçmiş olsun umarım hiç bişeyi yoktur bebişinizin 🙏
35ilknur35 Deletedmom0071 çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allahım kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻
35ilknur35 -Eda- evet kullanıyorum hem damla olarak hem şurup olarak çok fazla olduğu için ama gene aynı çocuğum 😞
-Eda- Rabbim şifs 35ilknur35 rabbim şafi ismiyle şifa versin korkmayın inşallah bişeyi yokturdur bebişinizin
35ilknur35 Onemother1 ayy inşaAllah yoktur gerçekten sürekli düşünmekten mahvoldum zaten bir kaburgası dışarı doğru çıkık