Betul_sevinc bende evlenmeden önce regl düzensizliği karın ağrısı vs Dr a gidip pko olduğumu öğrendim ve yumurtaliklarda tembellik vardı dogum kontrol hapi kullandım epey bir süre sonra 22 yasinda evlendim ve düzensizlik devam etti 2 ayda falan regl oluyordum hapa devam ettim tabi bu süreçte cocukta düşünmüyordum zaten ki Dr cocuk istersen tedavi ile olur dedi hiç kafama takmadım sonra hapi bıraktım evlendikten 1.5 yıl sonra gebe olduğumu öğrendim ama rahim im ters kalp şeklindeydi erken doğum riski vardı ama bebek büyüdükçe rahim şekil aldı çok güzel ve risksiz bir gebelik geçirdim 40. Hafta da doğdu kızım sonra 40 im cikti spral taktirdim 2. Bir xocuk uzun süre düşünmem diye kızımdan 2 yıl sonra spral ile hamile kaldım sok tabi okadar olmama ihtimaline karşı önlem bile almışken oldu çocuğum neyse onu da doğurdum spral ile çıkardılar hatta düşüyor bebek buyuk ihtimalle düşer dedi dr Allah tan hayırlısı diye dua ettim oğlum 40 hafta da 4 kilo olarak sağlıkla dünyaya geldi ve ben tabiyki de hapa başladım ara ara eşim korundu vs derken hap kullanırken 3. Bebeğe hamile kaldım yani cocugu tedavi ile olur diyen kaç Dr a rağmen 2 tane korunurken xocuk sahibi oldum ters rahimle 🤣 neden bu kadar detaylı anlattım hep söylüyorum cocuk olma olayı kafa fa bitiyor hiç bir zaman ne eşim ne ben çocuğumuz olmayacak psikolojisine girmedik akışına bıraktık kafamıza hiç takmadik pko olup tedavisi hamile kalan çok kişi var tek yapmanız gereken stres yapmamak akışına bırakmak şimdi 24 haftaligim 3. Bebeğimi doğurup Allah izin verirse baglaticam tüplerimi çünkü spral le de haplada gebe kaldım eşim kendi korunsa guvenemem yine olur 4. Cocugu riske atamam bu devirde çok zor belki tek artım erken yaşta evlenmek oldu şimdi 30 yaşında 3 cocuk sahibi olacağım Allah onlara ömür versin inşallah isteyen herkese versin inşallah