Ozmers Merhaba arkadaşlar 24 haftalık serklajlı ikizlere gebeyim. Ne olur ne olmaz diye çantamızı hazırlayalım diyoruz ama sıfır ve bir numara hangi bezi almayız yardımcı olur musunuz ikisinden alalım diyoruz bilemedik hangisinden alalım
Paramedik16 Ozmers benim ikizlerim 28 haftalık doğmuştu prima premium care 0 numara kullandık ama sleepynin 1 numarasıda 0 gibi zaten ondan da alabilirsiniz
koalamiyim Ozmers ne olur ne olmaz diye prima premium care’in prematüresini ve sleepy 1 numara koymuştum çantama. Bebeğim 37. haftada 2920 doğup 2500’e kadar düştü ilk 2 hafta prima kullandık sonra sleepy’ye geçtik
Baharoloji Ozmers bence 1 numara alın erken doğum ihtimaliniz falan yoksa ben ilk çocuğumda prima almıştım sonra sleepy geçtim 2. Çocuğumda sleepy aldım çok stok yapmayın ama bazen bazı bezler pişik yapabiliyor ciltte elinizde kalır
ebrunasrullahylmz12211221 Bende biraz önce slpy 1 numara sipariş verdim bildiğim kadarıyla yeni doğan 0 ve 1 oluyo
Ozmers Paramedik16 canım blogla alakasız ama kendiliğinden mi 28 hafta doğdular ben çok korkuyorum birsey olursa diye yattığım yerden kalkmamaya çalışıyorum
Paramedik16 Ozmers birden sancım geldi canım her şey yolundaydı serum fitil iğne bi sürü şey yapıldı ama maalesef sancım durmadı herkeste olcsk diye bi kaide yok sen pozitifi düşün sağlıkla gelsin inşallah
Paramedik16 Ozmers evet çok miniklerdi biri 1250 gr biri 1150 gr doğmuştu 2.5 ay küvezde kaldılar 2500 gr olduklarında taburcu oldular
Ozmers Baharoloji erken riskimiz var cnm malesef sleepy sıfır no 88 li var ondan ve 216 lı bir no alacağız dediğin gibi pişik olursa diye stok yapmıcaz