YigitPoyrazMomm canım merhaba ben şevket yılmaz hastanesine 5 dkk yürüme mesafesinde oturuyorum ve o hastaneye hamileyim 34 haftalık 1 sefer gitmedim tercihim şehir hastanesi oldu doktorum yaşar can gebeliğimin başından beri ona gittim bütün testlerim ayrıntılı ultrasonum orada oldu takipli hasta olduğumdan ayrıntılı ultrason bile nerdeyse 45 dkk sürdü ben yüzünü görmek çok istedim bebeğimin devlet hastanesi umursamaz diyolar ama gerçekten takipli hasta olmamdan ve iyi bir doktora denk geldiğimide düşünüyorum yüzünü görmek için ayrı uğraştı çikolata yememi söyledi sonra tekrar bakıcam dedi 15 dkk mola verdi..
odaları fotoğraftaki gibi tertemiz yemekleri bile güzel ve 15 haftalık düşüğüm oldu bu hastanede gerçekleşti yattım 1 gece çok memnun kaldım. Şevkettede yattım şahsen 1 gece kadın doğum bölümünde bundan 3,5 sene önce katı kaba davranıyorlar. Bu arada 2. Kızım olucak ilk doğumum özelde oldu çekirge doruk hatice taşlı doktorum iyiydi hastanede ama normal doğum olduğundan acıysa aynı acı zorluksa aynı zorluğu devlette olsa özelde olsa çekiyosun sonuçta o yüzden özel kriterinde bir devlet hastanesi bence şehir hastanesi doktor yaşar can bu doktorada gidebilirsin gerçekten güzel ilgileniyor fotoğraf veriyor ultrasonu bile sana çevirip gösteriyor baya uzun bir yazı oldu fikir olsun sana hayırlı güzel doğumlar nasip etsin cümlemize tüm hamile arkadaşlarımıza inşAllah🤲