gakkoyengee Kızlar solda rahat edemiyorum uyusam bile uyandığımda sağ tarafa dönük oluyorum hep nasıl yapayım bilemiyorum sağ o kadar rahat ki doktorunuz bir şey dedi mi ben bu konuyu konuşmadım
3Tospikannesi gakkoyengee sırt üstü yatmadığın sürece bir sıkıntı olacağını sanmıyorum gündüzleri sol tarafına da uzan gece de sağda uyursun bana hiç illa sola yatacaksın diye hiç denmedi 3.çocuğum olacak nasipse
Canles gakkoyengee doktor bana hiç demedi solda yat diye bence halk arasında çok abartılan bir durum bu çok takılmayın
tlhmrv gakkoyengee gelişiminde sıkıntı yoksa kan akımında damarlarında sıkıntı yoksa bişey demiyor doktorlar.. ilk bebeğimde gelişim geriliği vardı kan akımına bakiyolardj sürekli ve bana doktorum soluma yatmam gerektiğini söylemişti.. şimdiki hamileliğimde gelişim falan normal onyuzden öyle uyarılar yapmiyor
Hdemir1618 gakkoyengee ben sola doğru alıştım yatmaya sağa doğru asla yatırmıyor benim minik . Doktorda sola doğru yatman senin için daha iyi sağa doğru önermiyoruz zaten demişti
Freyan gakkoyengee sağa yatiyorum bebis sağa birikiyor sola yatıyorum sola geliyor nereye döneceğimi sasrdim.Sirt üstü zaten yatirmiyor hem rahat edemiyorum hem çok tekmeliyor .Yan yattığımda sanki Yan asagi belime dogru girip ezilecekmis gibi hissediyorum